21

Publicerad 2015-03-10 09:15:06 i

Hela livet är väl en nedräkning 
 
Tjugoen dagar kvar i huset. Huset som jag älskar och hatar.
 
Huset som älskar mig - det låter mig sova länge, ser till att jag alltid är i behaglig tempratur, jag får äta glass, kolla på film hela kvällarna och jag får bli trött klockan nio. Jag hatar huset för att det inte släpper ut mig genom dörren så ofta. Antingen är det för varmt eller för mörkt eller för dyrt där ute tycker det. Jag kan ju inte annat än att göra som det säger.
 
Den trettionde vinkar vi hejdå och jag kommer mest vara glad. Låter en aning negativ just nu men jag vet ju också att jag behövde den här tiden med huset. Behövde vara bekväm, gå plus minus noll på kontoutdraget och ha riktiga vänner runt omkring mig. Nu är jag redo för nya äventyr! Och tjugoendagar kvar av förväntan! Googla coralbay / exmouth så ser ni var vi ska! 
 
Sen då? Tror att jag ska ta och flyga perth-brisbane, bila upp till cairns, cairns-sydney, sydney-honolulu- honolulu- SF, SF-NY, NY- reykjavik, reykjavik-hem.  Känns konstigt att planera slutet. Från början kändes det som en evighet. Är faktiskt skönt. Antar att jag gillar att veta saker även om jag låtsar som jag inte har något kontrollbehov alls. 
 
Och hösten då? Gissar på att det blivit mer än tio timmars googlande de senaste veckorna. Tre alternativ. 
 
http://www.uu.se/utbildning/utbildningar/selma/utbplan/?planId=536&pKod=HRL1K&lasar=15%2F16
http://www.sol.lu.se/media/utbildning/dokument/utbildningsplaner/HGEUH.pdf
http://www.isk.lu.se/sites/isk.lu.se/files/utbildningsplan_sgsko_ht15_beslut_141218.pdf
 
Kom gärna med synpunkter tips och råd :) 
 
krami
 
 
 
 
 

23

Publicerad 2015-03-03 05:01:03 i

Då har jag funnits exakt 23 år och 1 dag på denna jord. Fantastiskt. Igår vaknade jag till jamåhonleva, skagenröra på toast och cheesecake. I paketen låg ett snorkelset och boken not that kind of girl av Lena dunham. Superglad! Öppnade också vykort från Momma moffa och farmor, tack så mycket! Är så kul att få fina brev från er. 

I australien firade nästan alla min födelsedag. Alla var lediga för det var Labour day. Låtsas att alla gjorde nåt kul i min ära. Mina mates tog med mig till bunbury där vi spanade in den magnifika stranden, åt lunch, strosade, skulle se delfiner men den givmilda tjejen i kassan erkände att det nog inte skulle komma några delfiner så då åkte vi till serpentine waterfalls istället. Väl där blev vi stoppade, parken hade stängt vid 11 på morgonen.. Attsingen! Då åkte vi hem och avslutade dagen med snabbmat och film. Älskar att bli ordentligt firad hihi!! Tack till bästa tjejerna!!

Den här veckan jobbar jag bara tio timmar... Så ska väl bara googla äta och lyssna på podcasts den resterande tiden.. Eller jo! Också planera roadtrip up north som sker de två första veckorna i april! Jippieyey!!!

Så solig var jag och fick sitta i framsätet hela dan

Kraaaaaaaam

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela