Blame it on me

Publicerad 2014-10-27 23:14:11 i

Nu är det slut på tekakor med Ica-korv och brämhults juice till frukost. Det är slut på att gå runt i smutsiga kläder och strunta i att tvätta håret. Det är slut på att ligga i soffan, klappa lakrits på magen och kolla på tv varje kväll. Det är slut på känslan av att inte vilja något.
 
Imorgon 09.45 går flyget till Arlanda. 15.00 går flyget till London. 20 någonting går flyget till Hong Kong. 16 något går flyget till Auckland. 09 är jag framme. Förbaskat lång tid tänker ni, ta med skiftet av tidszoner i beräkning, ändå förbaskat lång tid! 
 
Det ska bli kul. Det ska ju det. Jag har ingen aning vad som väntar! Vilket är halva nöjet, att veta att vad som helst kan hända. Samtidigt betsår ju den andra halvan av nöjet att längta till det man ska göra. Och det vet jag ju inte riktigt. Så kanske är det därför jag inte har varit nervös än, därför jag har sovit gott dom senaste nätterna och därför har jag inte fattat vad jag gett mig in på.
 
När vi hörs nästa gång är jag elva timmar före er i tiden.
 
DAGENS BILD:
 
Har haft det mysigt med mina skapare dessa dagar ändå, här är vi i fjällen
 
 
 
 
 

Du är siffran i någon annans kodsystem

Publicerad 2014-10-10 16:15:32 i

Hej Hej
 
Nu är jag mitt uppe i mina rofyllda trettionågonting dagar innan planet lyfter mot the long white cloud. Har ju dock rest runt lite i hemlandet också, fått se mina alternativa pluggstäder: Uppsala och Lund. Går runt och smålängtar efter det livet, tentor och nationer. Det blir verklighet nästa höst kan jag säga med 85% säkerhet. För att få det helt och hållet som jag vill måste jag dock scora 1,8 på högskoleprovet eller vara en lycklig reserv.. Sådant är inte att lita på, därför finns plan B också. (allt för att inte behöva bosätta sig i östersund eller över, faktiskt,)
 
Nog om detta. Nu har jag 8-9 månader att göra exakt vad jag vill. EXAKT VAD JAG VILL. Blir pirrig, förvirrad, matt och förväntansfull. Tänker att det är nu. Det är en gång i livet det kommer vara såhär. Hur ska jag göra det på bästa sätt? Hur ska jag vara smartast med pengarna? Vad är värt vad? 3 månader i thai är ju samma sak som 1,5 månad i nz på kontot. Är det fel att åka till länder man inte ens behöver ta vaccin till? Blir det nog med äventyr?
 
Försöker njuta av denna stora valfrihet och gör det enligt mig rätta valet i sann schlageranda: Listen to your heartbeat, it knows what your feeling. Så jag ska åka till de länder jag längtat efter att se: Nya Zeeland, Australien och Usa.
 
Vad jag ska göra:
skydive!!
gå tonagrio crossing
franzjosef glacier
se pingviner!!
se delfiner!!
se kängurus!
se koala!
Gå till P sherman wallabyway 42 sydney
 
m.m.
 
Vad jag absolut inte ska göra:
Bungy-jump
Zorbing
allt som riskerar att träffa på en haj
 
Åker alene och det känns som om jag är skyldig mig själv det. Om jag inte gör det kommer jag alltid undra.
 
18 dagar kvar
 
Hade
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela