TACK FARMOR FÖR VYKORT OCH FÖDELSEDAGSPRESENT!!

Publicerad 2012-02-29 19:09:43 i Allmänt,

idag har min lilla lillasyster hundradagars. Ack tänk när det var jag och spmt08 som hade hundradagars. Var på kulig föris hos ida i lugnvik, skrattade hånfullt (som jag gör ganska ofta) åt fredriksson som ramlade med fel skor på, jag hade fult hår men har för mig att jag hade väldigt roligt på olearys. Hoppas du får kul ikväll majsisbajsis!

Här i waterloo kvittrar fåglarna dygnet runt och att vakna till fågelkvitter är det bästa jag vet. Öppnar ögonen och föreställer mig grönska och en brännande sol utanför fönstret men så kollar man ut och det är grått. Grå himmel grå asfalt gråa hus grå stolpar mm. Tur att det är helt okej varmt iallafall, 8 grader typish.

Igår var jag såååå 2011 och drack kinder choklad på oskis, ikväll ska vi schteka på the bowl factory



nitton fyra

Publicerad 2012-02-27 16:36:45 i Allmänt,

Snart lämnar jag ungdomens glada dagar, de kravlösa tonåren och stormar in i ett nytt kapitel. Tjugoårsåldern. Tänk vad människor runt om hänvisar till "det var någon gång i tjugoårsåldern". Snart ska historia skrivas!

Jag ska ta tillfället i akt och tacka mina tonår för att de inte varit för dramatiska. Jag kan såhär i efterhand, när jag är mogen och ja snart ung vuxen, erkänna att jag hade en liten sextonårs-revolt. Det ville jag såklart inte erkänna då och ärligt talat var det nog undermedvetet. Den gick över på ett sommarlov. Annat än den lilla tidsperioden kan mina föräldrar inte ha haft så jobbigt med mig, rena rama semmen! Inget skrik och bråk, inga rymma hemifrån fasoner och inga IG. From som ett lamm. Känns bra att lämna tonåren bakom mig. Tjugo  år blir mer påriktigt, precis som övergången från f12 till f13.

På fredag firar jag första födelsedagen utan att väckas i mitt flickrum av sång och frukost på sängen. Känns lite konstigt men det var väl dags, samt en tradition i familjen Persson som började förra året. Man får inte vara hemma på sin tjugoårsdag. Nu får du leva upp till förväntningarna nästa år majsan.

Anledningen till att jag inte är så hispig till att uppgraderas till level 20 är att jag inte kan gå på systemet. I belgien får man handla all alkohol man vill från 18. No biggie. Kommer hoppa upp och ner av nervositet och kanske kissa på mig lite när jag återvänder till sverige nästa gång och får ta de första stapplande stegen in genom domus och in på systemet. Jisses, då kommer "herregud-jag-är-tjugo-och-om-dom-kollar-på-mitt-leg-kommer-jag-ändå-få-köpa-ha-ha-in-your-face" känslorna spelas upp påriktigt istället för om fyra dagar.


sommmmmaaaaar

Publicerad 2012-02-23 11:02:22 i Allmänt,

I  fyra dagar har jag solat, badat, ätit gott, druckit gott, spelat plump och sovit. Vi och de norska pensionärerna på hotellen bredvid. Är väldigt nöjd, glad och en aning fräkningare. Fick mycket bättre väder än förväntat och kunde steka i bikke. Dock inte bada i havet eller poolen. Bara inomhus poolen. Inte blev det sämre när vi märkte att sjukt många fotbollsboyz bodde på samma hotell som oss (FC Shinnik, har nu googlat dem och det är tydligen ett ryskt lag som spelar i div 1)

Solen gav mersmak och jag vill att det ska bli sommar NUUUnNuNunUnununuNNNNUUUUU



Just nu är klcokan 11 och dom här babesen ligger nog på varsin solstol och lyssnar på justin bieber

kooaaalaaa

Publicerad 2012-02-16 19:03:44 i Allmänt,

heej m8s

har svackat lite på sistone, resultat: börjat beta av en ny serie... Once upon a time. Lite verklighet blandat med fantasy, sådant som jag gillar!

Bestämde mig för att rycka upp mig ur dvalan och gick till gymmeeh. Fick svettfläckar under armarna. Brukar svettas men inte få fläckar. WIHO!!

På musikcafét på valentinesday var det en liten flicka (11-ish) som sjöng veronica maggios välkommen in. Ryste och vattnades i ögonen en aning. Sen åt jag creme brulee, hoppade bananaspliten som fanns, vuxenpoäng!! I mitt huvud känns vuxet att välja bort glass. Som mamma som alltid tar kaffe och kanske en chokladbit eller kaka när alla vi andra äter glass. Pappa kommer aldrig bli vuxen alltså!!!!!!!

Nu strax ska vi cruisa in till btown med tha volvo. Har inte haft kyrkistorsdag på länge, det ska bli roligt.




hearts in the air

Publicerad 2012-02-14 14:58:33 i Allmänt,

Glad alla hjärtans dag mina loved ones

här ser ni mig ge er slängkyssar och ni kan även se hur jag skulle se ut om ni var på väg att pussa mig.. *fnizz**



och tack mamsen för smset jag tycker om dig med!

Nu ska ja hämta baaarn, sen steka körv, sen iväg på musikcafé och sen på la pomme!! XOXO

romanov

Publicerad 2012-02-11 21:55:21 i Allmänt,

100% helgis i waterloo, ekonomiskt och riktigt roligt!


*ledzwen ängel*


banan-choklad shots me like
kramii
nästan en ledsen ängel

vie

Publicerad 2012-02-10 18:22:01 i Allmänt,



När jag fick veta vad som hänt igår blev jag väldigt ställd. Jag kände honom inte men människor jag känner kände honom. Livet är inte att ta förgivet. Tänk om jag inte heller finns tills jag blir gammal och får se mina barnbarn växa upp. Vi har ingen aning om vad som blir vår lott i livet. När vi försvinner.

När någon i min egen ålder går bort, yngre eller bara någon som inte dör av ålderdom blir jag först alldeles tom. Sedan rädd. Så jävla rädd. Rädd för livet, för att göra saker. Mest för att de jag älskar ska försvinna. Men några tankar senare fylls jag av livskraft, att ta vara på det jag har och se alla möjligheter som faktiskt finns här. Hur bra jag har det och vad roligt det är att finnas till. Här. Just nu. att göra saker.



oslove

Publicerad 2012-02-07 17:13:35 i Allmänt,

Är så fascinerad av det här med flyg, att  befinna sig på ett ställe för att sedan stiga ur planet någon timma senare i ett helt annat land. Resa är kul. Ja ifall att ni av någon händelse skulle missat det var jag i nörge i helgen! det var kul!


saris på en gata, vet inte vilken



kvällens outfit



förförisk



på bussn inte trikken hehehe det är kul att säga trikk



fan vad coola brudar



toa-bild *min specialité*******



evvs in action


lite spmt08 feeling


bye bye

Tackis Lodalen och CK puzzzzi

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela