sir winston

Publicerad 2012-04-22 21:52:54 i Allmänt,

tja tja bloggen

Jag har haft en bra helg. Då vet ni.

Hahahahah nä inte trodde ni att ni skulle slippa höra vad jag har gjort, här kommer det

I fredags blev jag med sjukt barn ett litet tag men fick sedan ledigt på eftermiddagen. Det firade jag med att ligga i min säng, äta glass och kolla på gossip girl. Gossip girl har inte den där magiska känslan som serien hade förut. Det är bara chuck och blair som kan framkalla den. Det måste ju skaparna var medvetna om så jag håller ut tills dom blir tokiga i varandra igen. På kvällen fortsatte jag att äta glass hemma hos apliz dock efter ett mål mat a la suede. Mysig tjejkväll där jag ovetandes somnade till bigbrother.


Nästa dag gick vi på body combat, svettades och sparkades och slogs och sen gick jag hem och powernappade. Dinner (but not a movie ha ha) och en litn utgång på madame var det kvällen erbjöd. Ribs och tadamtadam...

KARAOKE

Jag och mandiz brukar inta scenen på lilla oreilys ibland så det är inte speciellt ovanligt. Dock händer det efter ett visst intag av tillexempel eristoff eller bacardi. Igår showade vi loss med GAGA OLALA I WANT YOUR BAD ROMANCE med bara vatten och cola i kroppen. Underligt hur vi nu kunde ta sådana falska toner ibland, det har vi ju inte gjort innan...

Today, is gonna be the day that im gonna throw it back to yoouuu, nej today har jag samtalat med lite vännisar och matat min pinsamma crush på harry styles med material där han ler, och pratar och sjunger och är sådär söt som bara han kan vara. hihi. Sedan byttes en promenad ut mot ett besök på kinnepolis, det är ju trots allt söndag. På bion kan man numer köpa karamellkungens lösgodis!!!?? En bit av sverige straight to our hearts. Jag köpte tilltugg för lika mycket som biobiljetten kostade. Vi såg hunger games och den var riktigt jäkla bra. Jag skakade efteråt. Issa du måste ju ha världens skevaste uppskattning för filmer, lol på dig.



Har även bokat biljett för att hälsa på denna brutta och karro i staden som jag är kär i, London!!

dansa pausa

Publicerad 2012-04-19 17:38:28 i Allmänt,

hey m8s

På fyra dagar har jag blivit en ny människa! Fyra morgonpromenader och tre gympass botade semesterångesten och jag är mitt tränings-jag igen, äntligen. Känns skönt. Ska försöka vara så hälsosam jag kan vilket betyder no strong fluids for a while.

Annars har livet bestått av diverse häng, en sönderklippt näbbmus, kinderchoklad och nya mackor på exki! Jag kan känna redan nu hur exki kommer vara en av de saker jag kommer att sakna mest här ifrån belgien. Ibland får jag verkligen ett sug efter exki, som när man cravar choklad en gång i månaden, så tänk vilket lidande när jag inte kommer ha möjligheten att stilla mitt suktande efter speculos cheesecake och Carolus Quintus.

För nu har jag två månader kvar här. Jag kan knappt beskriva den udda känslan med att veta att jag ska lämna det här livet och allt jag tycker om för att aldrig komma tillbaka.

Dock vill jag ju hem så att jag kan förbebreda mig för de nya äventyren. Fast det blir nog lite äventyr nu på vårkanten också, fortsättning följer...... (hahhaa va gay jag va nu)
(obs gay betyder kul/töntig i min ordlista)




Här var man ung och ovetandes om vad livet hade i beredskap. Ack ack du ljuva ungdom

BARCAA

Publicerad 2012-04-15 22:26:28 i Allmänt,

Hej hopp i lingonskogen

Denna påsk har jag inte ätit ett enda ägg, varken ett chokladägg eller ett värpt ägg. Inte druckit en enda påskmust (!!!) och inte heller tänkt på Jesus. Jag har alltså inte firat påsk. Jag har varit i Lloret de Mar och Barcelona. Bildbevis kommer här.



Chillar i det stora blå som jag brukar säga. Där himlen och havet möts, finaste som finns.



Linda chillar på ballen där det ofta var helt okej utsikt if u know what I mean...



skålade gjorde vi ibland, då gick vi helst på texas för att sedan se vilken inkastare som uppvaktade oss mest såhär på lågsäsongen. *Populära Tjejerna**



linda and våran favvo in the night



me and the drink in the night


Åka lite bil in the night. OBS det var faktiskt gratis



Sedan ledsnade vi och åkte hit för att se på utsikten istället



Linda var inte glad på riktigt, det var bara jag som var det



Turistade runt som man ska, familia sagrada, bra vinkel



hängde fedt on the beach och sa nej till massage tusen gånger i barceloneta



fick en kompis som var akrobat. (det är han som tar bilden)



Oh my days, nice view



tyckte mosaiken var fin i parc güell



WOOWOWOWWO



jag vet inte varför men jag bara gilade det här så himla mycket, smutsigt och ståtligt i parc cituadella



Vi satt på la rambla och betalda överpris för detta men gud så gott det var

Sådär ja, resan sammanfattad. Det enda dåliga var att vi blev blåsta av taxigubbstruttar två gånger, att vi bara fick sol en dag i barcelona och att jag inte fick ta en "le och vinka bild" vid en vägg där någon sprayat "fucking tourists". Dom som gick farmför mig snodde idén....

Annars har allt varit frid och fröjd

Amen to that.




Redig upd8

Publicerad 2012-04-04 16:50:26 i Allmänt,

hej hej bloggen

I fredags myste vi hos Apel och jag köpte en stor påse med mjuka fluffiga godisar som jag tycker om. När jag skulle ta första tuggan fick jag kräkreflexer för det var inte alls mjuka fluffiga godisar. Det var hårda pulvriga godisar som var äckliga. Då blev jag ledsen. Det är när sådana här saker händer viljan att smaka nya sötsaker försvinner alltså..

:(

Men i lördags gick vi på second hand och som jag fyndade! Det gjorde hjärtat en aning lättare

:)

På kvällen var jag barnvakt till en treåring och allt var frid och fröjd trots att jag är newbie på barn. Frid och fröjd tills att jag hör och luktar hur ostkrokar väller upp från den lilles inre. Första gången jag torkat någon annans spya än min egen. Wiha.

I söndags satt jag och emli mest hela dagen på en läktare i solen. Landhockey-söndag. Mera sådant.

Måndag/Tisdag har jag "jobbat" hela dagarna. Igår åt vi glass på donkish och bowlade. Jag vann!! Med fem poäng mot en nioåring. På kvällen kikade jag och emli vi matchen på the sportsbar och avslutade med en lugnande kindermaxi på Oscars. Idag hade barnen "stage" som det tydligen heter och det är när man är iväg från 9-4 på en aktivitet. Vilket betydde chilltime för mig vilket var perfect så jag kunde fixa lite inför BAARCEELOONAAAA

Imorgon 09.30 går flyget! *UUuuUuupp och iväääg*





Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela