Cairns/sydney/Uppsala/Östersund/Halmstad/oslo

Publicerad 2015-06-29 14:11:23 i

Som rubriken antyder är det sex städer jag besökt sedan det senaste inlägget. Borde skriva en känslosam text som summerar mina sju månader on the road. Borde. Orkar inte. Cairns var häftigt endast pga det stora barriärrevet och vattenfall. Sydney var som att se jultomten för första gången, omg det finns påriktigt!!! Hjärtat började banka snabbare när vi flög över operahusets vita trianglar. Men det var kallt, så det gjorde det lättare att vilja åka hem. Och det ville jag, jag kände mig klar. Tre veckor hemma (och borta) har dock fått mig att börja smida nya äventyrsplaner. Eller nu är det mest drömmar, som förblir drömmar och inget mer. Men det är ju den bästa delen, drömmen. 

Satt i Majas trapphus och sa hej när hon kom hem från jobbet. Överraskning. Två dagar senare flög jag hem och kände lättnad då jag såg de jämtländska fjällen. Jag klarade mig, jag är hemma. Kära återseenden och efter några dagar hemma kändes det som att jag inte ens varit borta. En storartad midsommar i Halland och sen tog jag tåget till oslo. En vecka här i min andra stad och jag vill nästan bo här igen. Så välkomnande och fin, sommar-oslo. 

Även om det känns som vanligt i mina städer och umgängen har de här sju månaderna förändrat tillvaron för vissa. Saker har hänt. Kompisar har blivit vuxna. De är sambos, de har skaffat hund och de ska bli föräldrar. Vi väljer olika val och det är nu livet händer antar jag. Det är lite läskigt. Livet. 

Nedan följer en bildström av mitt liv de senaste veckorna 



















Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela