HAHAHAHA ETT TREDJE

Publicerad 2011-11-28 19:17:34 i Allmänt,

Glömde dagens viktigaste händelse, det finns en till aupair i waterloo! En dänsk! En dude! Blir pinsamt om jag blir kompis med honom och han läser detta. Tar risken. Undrar om han vill va med oss. Hoppas att han inte har några andra kompisar.

I should be playing in the wintersnow but

Publicerad 2011-11-28 19:13:02 i Allmänt,

hallååee ja, två blogginlägg på en dag, det kallar jag produktivt. Dvs mycket fritid, fast det har jag ju alltid. Konstigt att jag inte uppdaterar tio gånger om dagen med tanke på hur mycket jag har att göra. Ännu en lyssnar-update då, nu lyssnar jag på ingen mindre än JB som ni kanske redan gissat när ni såg rubriken?? elleeh??

På tal om JB tycker jag det låter som han mognat en del misteltoe, kanske pga han är tillsammans med en två år äldre tjej. Förmodligen. Och sen när bryr jag mig egentligen om detta. Ja, jag har för mycket fritid.

Men jaaa två saker jag reflekterade över på gymmeh idag

Cyklarna på gymmeh står längst fram vid alla fönster och det är inte vanliga cyklar utan mer som att man lutar sig tillbaka och pedalar lite. Som på en såndär konstig låg cykel som vissa faktiskt cyklar på. Jag såg jag en tant som cyklade och läste en bok samtidigt. Det såg så himla behagligt ut. Vill också läsa bok. Ska kanske bli kompis med henne också kan vi sitta bredvid varandra och läsa samtidigt. Ha en liten bokklubb.

Två tanter tog upp hela stretching/styrke/chill-madrassen och gjorde magövningar med boll i hundra år. De var så yviga att jag gjorde lite extra armövningar men det slutade aldrig så eftersom jag hade en tid att passa var jag tvungen att joina dem, längst ut i kanten, nästan på golvet. Den närmaste tanten verkade hata mig. Och sen tog jag hennes boll. Trodde hon var klar men hon skulle tydligen använda den sen. Jaha. Dumma tant. De vill jag inte bli kompis med.

Borde skaffa photoshop nu när jag här, skulle bli så grym. Ska önska mig det i julklapp. Eller ett göra filmer program. Det är ju också kul. Skulle ju kunna ägna tiden till att lära mig franska också. Men äh.



mitt barn

första advent

Publicerad 2011-11-27 20:48:24 i Allmänt,

Bästaste söndagen på länge här i belgium. Efter lång sovmorgon bilade vi in till bryssel där det var julmarknad. Båsen var utsmyckade med allt som hade med julen att göra men det som såldes var däremot icke det. Thaimat??? Pizza??? Pannkakor??? I och för sig fanns det glögg men det är inte riktig glögg, varmt vin. Vågade inte smaka. Började smått på den stora julklappshandlingen, besökte en så fin butik med bara LP-skivor, åt mysmiddag och beskådade ljusspelet på grandplace. Tänk er som på rådhuset fast hundra gånger mäktigare.

KRAMIO

tjena miniglinet

Publicerad 2011-11-27 01:07:47 i Allmänt,

Idag har jag ätit en välbehövd tre rätters på pizzahut som frukost innan jag spenderade resten av eftermiddagen i min säng. Första lördagen som jag varit här i huset så många timmar i sträck. Blev bjuden på middag och fick till och med skriva i mikis bok "mina vänner". Ytterst hedrad. (Frågade förra veckan men då var jag hennes aupair, inte vän)

Runt 2100 hämtade emilie upp oss in tha wagon och så körde vi till kinepolis. Skulle kunna betala bara för att få sitta i biostolarna. Så sköna. In time var spännande och romantisk med mycket ögongodis, se den!! Var skeptisk till JT som skådis, men han pulled it off! Dock går första platsen till tadatadaaa:




aesrdfghjklö

Publicerad 2011-11-22 09:18:58 i Allmänt,

hallååee

Idag är den exakt en månad tills jag är i full färd med att åka hem, det ska bli mysigt. Inte själva flygresan hem utan att bara vara hemma. Fast i och för sig tycker jag att det är ganska mysigt att mellanlanda. När jag åkte hit satt jag på kastrup och åt sushi i någon timma medan massa nervösa tankar flög runt i hela mig. Nu kan jag äta sushi utan att behöva säga till mig själv att andas lugnt och bara njuta av att kolla på människor. Flygplatser kan va en av de bästa platserna att vara själv på.

Idag är barnen lediga så im da baws hela dagen. Ska nog baka. Och låta dem göra vad dom vill. tyep. Återhämtar mig från spinningen igår, 1 h 15 min. Jag DÖR brukar dö efter 45. Never again. Ska på Sh'bam idag!!!!

baaeernkalaaees

Publicerad 2011-11-20 16:16:19 i Allmänt,

Idag har jag och mandie varit kalasfixare, blandat cola-sprite-fanta drinkar, värmt upp frusen sprutgrädde och delat ut pizza. Blev nostalgisk, vad kul allt var när man var nio. Hur fnissigt och spännande det var med kalas, särskilt när det var disco. Pirret i magen över vad som skulle ske. Allt godis. hihi.

Igår blev det en brysseldag med finmiddag för mig och mikish, sedan slöt även ninia upp. Kvällen bjöd på bowling för hela gänget och satan i gatan nu fick ordet discobowling en helt ny betydelse. Det var coolish. Fast jag förlorade så var det kul ändå, verkar ha kommit över mitt dålig-förlorare-beteende. Är mogen och relaxed alltså. Kommer kanske inte gråta nästa gång jag förlorar på monopol. Vi får se. En midnattstur till donkish och promenad hem för att för en gångs skull få en niotimmars sömn! winning



Chocolate chaude på oscarssssssssssssssssssssssssssssssss

hacking

Publicerad 2011-11-18 19:19:40 i Allmänt,

Idag blev det favvofrukost och sedan hurtade jag iväg till health city. Det är healthy där och man känner sig healthy efteråt. Och det är många killar som ser helt okej ut som också tränar där. Vet dock inte om det är bra eller dåligt med tanke på hur grisliknande mitt ansikte blir efter endast fem minuter på löpbandet.
Fredagar är chill. Fick en flarra champagne av the family som tack för veckan och sen struttade jag upp till lindas lägis som jag fått fritt inträde till. Dvs nyckeln. Eftersom nästan alla jobbar sent får jag sitta här och mysa. Låtsas vara Linda. Mysigt att vara linda.
här är jag och linda
här är jag och mandy, här tyckte alla att jag var jätterolig

silly little jokes

Publicerad 2011-11-17 18:51:44 i Allmänt,

Det är ytterst ovanligt att jag sminkar mig på vardagarna här, det vill säga när barnen träffar mig. Kvällen innan födelsedagen gjorde M en stor utläggning om hur hon ville att jag skulle,

Ha på mig det finaste i min garderob, den röda klänningen. Ha på mig rouge. Locka håret.Ha på mig kajal på ögonfransarna. Ha rött läppstift.Ha på mig en röd kofta.

Det var lite för höga krav för mig men jag ansträngde mig och sminkade mig lite i hennes ära! När jag kom och skulle hämta henne så sa hon

- Men du sminkar dig väl bara på fredagar och lördagar har du sagt??

- ja

- har du sminkat dig för min skull????

- ja

- ÅÅÅHHHHH KOLLA HÖRNI HON HAR SMINKAT SIG!!!!

så kom alla små tjejkompisar och sa åhhhhhhh haaar du sminkaat diig!!!!

Sicken uppståndelse alltsåe






Men sen såg hon att jag inte hade röd klännig på mig och då blev hon en smula besviken...

överlag var detta en bra dag för jag blev även kallad "världens bästa snickare". Något jag troligen aldrig mer kommer bli kallad i detta liv.

hösti

Publicerad 2011-11-17 18:34:03 i Allmänt,

tjabbbaaah

Vad har hänt sen sist då?? Jo, jag har skrivit in mig på gymmet!! Och det var inte det enklaste. Här ska ni få höra.

Kommer dit, ca 25 minuters promenad, glad att jag hittade dit. Väntar vid disken tio minuter, ingen vill hjälpa mig men ser en tjej som visar runt en tant så väntar lite till. Väntar tio minuter till, ropar på en man som verkar jobba där, han kollar på mig och går. Väntar lite till, ropar på tjejen och hon säger att jag får sätta mig och vänta. Hon blippar på datan och jag kommer igenom snurrspärrarna och går till fotöljerna jag suktat efter i tjugo minuter. De var inte mjuka utan hårda märkte jag då.

Efter ett tag kommer mannen och säger att han inte jobbar där men kan hjälpa mig ändå. I sin andra mening frågar han var jag kommer ifrån, sweden, svarar jag. Ahaaa my wife is from estonia but she passed away seven months ago. Im so sorry.... sa jag och blev lite obekväm... I nästa mening säger han att sin dröm är att flytta till sverige och ha en chokladfabrik. Jaha jaha.

Blablabla massa prat och sen översättningen med tjejen som faktiskt jobbade där slutade med att jag fick springa till bankomat i stan för att ta ut pengar eftersom VISA inte funkade där (maestro skulle ha funkat, damn)  De hade special price då ochnästa dag skulle det vara dubbelt så dyrt, omg. Sedan måste de ringa min boss för att de ska tro på att jag inte ljuger om att han ska fortsätta betala varje månadsavgift, men det skulle räcka, för jag fick inte ta hem papperna och lämna dem imorgon och han skulle inte behöva åka dit. Yeey gymkort tänkte jag, kommer hem glad och nöjd, visar sig att de sagt till honom att han måste komma dit imorgon och skriva på. Jag som inte vill vara en börda för någon tyckte det avr lite jobbigt.

Åh vilken intressant och lång utläggning, nu vet ni hur jag fixade gymkort i belgien lix

menee, nu gjorde han det idag och jag har vait och gymmat första gången med emma som visade mig alla maskiner!! Det är som fristilen typ fast större ytor och fler konstiga maskiner. Kuli!!



mycket löv på marken

wawaaaaaaaaoo

Publicerad 2011-11-16 08:42:56 i Allmänt,

MmMm blev oski igår, drack varm kindermaxichoklad, två koppar! Skummad varm mjölk med kindermaxibitar i botten, så enkelt och så gott!! Varför har jag inte tänkt på det förut, har ju gjort så många andra kombinationer liksom.

Idag fyller miki sju år, vi firade henne imorse, kul att se vad en annan familj har för födelsedagsritual. Vi åt pannkakstårta, mumsss ( haha i måndags när jag passade en annan kille och sa "mumsssss!!" så så sa han "mens???" awkward turtle) och samme hade skrivit en jättebra dikt med rim, fick lite sunes-jul-känsla. Myso

Idag tänkte jag gå till gymmet och skriva in mig..... men det är frost på marken och kallt. Så kanske stannar inne och kollar på scrubs..................

MJAO

dolilalalilala

Publicerad 2011-11-15 15:53:34 i Allmänt,

igår när jag skulle åka och hämta barnen i finbilen (kände mig ascool så som lina brukar känna sig då hon kör deras stora bil) så stod det tre lustiga killar på vägen. De var klädda i vitt och hade bössor som man ska lägga pengar i (inte skjuta med, "hur skulle det se ut om alla gick runt med bössor på vägarna"). Neeej vad jobbigt tänkte jag som ibland tycker att det är jobbigt att samtala med okända människor, särskilt när de vill ha pengar av mig. Så kom en kille fram och knackade på luckan, och det blev ännu mer pinsamt för jag såg att han var snygg. Tryckte på fel knappar innan jag kunde öppna fönstret och blev lite nervös. Hade pengarna i väskan och snart var det min tur att köra. Så sa han nåt på franska, jag sa att jag inte förstod och han sa nåt om fraternity ahaaaa typ nåt inval tänkte jag då och började storflabba och körde därifrån. DAMN borde sagt att han ska bjuda mig på fest :(

Idag stod de där igen!!! asåååvaeeehhhh, linda sa att man bara ska le och skaka på huvudet, ska göra det nästa gång


Ikväll:

Oscars VS gå till gymmet och kolla läget

Hm............

whatyasaaayyyyy

Publicerad 2011-11-14 14:04:40 i Allmänt,

halii halåå

Nu vet jag var alla snygga killar har gömt sig här i bryssel, på k-nal!! Electro/house/techno DJ's, det vill säga inga sjunga-med-låtar = jobbigt, men detta vägdes upp av klubbens besökare och löven på marken. Bra helgi

Lillmajso har ju blivit 18 och gått på krogen där hemma, konstigt att vi kan gå på krogen tillsammans när jag kommer hem, kuligt

Idag har vi varit på EU parlamentet i tron om att få gå på rundvandring men istället suttit i ett rum och lyssnat på en socialdemokrat som svarat på frågor. Det kunde varit intressant om jag fått förbereda mig men nu blev jag bara ledsen.

Bilen, dvs fulbilen, har gått sönder (inte mitt fel för övrigt) och idag ska jag köra finbilen! Kan lägga upp en bild på finbilen sen, nu lägger jag upp en annan bild som ni ser

do the creep aaah

Publicerad 2011-11-10 19:11:27 i Allmänt,

idag hade jag franskaprov, samma prov som förra gången men det tänkte jag inte på så jag har nog samma fel som förra gången. När jag var klar ritade jag en blomma, en gubbe, och ett fantasidjur. När jag hade ritat på fantasidjuret rätt länge viskar amanda till mig att det är många som kollar och att jag nog stör. Var så inne på att rita mitt fantasidjur (en blandning av örn och drake) att jag inte hörde hur mycket det lät när jag gjorde pälsen, när jag hörde så märkte jag att det lät jättemycket. Alla latinamammor blev nog lite sur på mig. Men det var kul att rita.

Imorgon är jag ledig men har inga kompisar som är lediga och allt är dessutom stängt. Inte lika mycket weho-känsla som det borde varit. Meneee lite weho eftersom leeeeediiiiiiig och snart åker vi in på 18++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

hemskt mycket hej

Publicerad 2011-11-09 13:29:05 i Allmänt,

"det spelar ingen roll när man fyller år, det viktiga är att man lever" så sant som det var sagt

idag har vi ätit körv me brö och nu leker de små liven,

" ja vi målar med tidningspapper under" ocksååååå gjorde dom inteeeee deeeeeee
"tvättar ni dockan med din mammas ansiktsrengöring??" "ja, vi tvättar ju dockans ansikte ju!!!"
" När Andrea var här fick vi glass av henne, hon var snäll..."

Här ska ni få se lite bilder sen den helgen vi var i brugge, finurlig liten stad











svanisar <3<3<3<3








beläget på en chokladbutiks övervåning, mysigaste fik jag någonsin varit på

hejo

Publicerad 2011-11-07 22:35:19 i Allmänt,

Ja jag har haft en fin liten ledighet. Kändes konstigt att ha några från den riktiga världen i den här världen. Gjorde den mer verklig, som att det kanske är på riktigt ändå. Mysipysi var det. Nu är det inte länge kvar tills jag kommer hem heller, det ger mysighetskänslor.

Nu är det back to worki och allt känns som vanligt. Hade lite kvalitetstid med deras morfar idag, diskuterade EU om tillexempel hur opraktiskt men charmigt det är att sverige inte har bytt till euro. Han sa att jag var en fantastisk människa. Inte till mig, men i telefonen och han visste att jag hörde. Det är alltid kul att höra att man är fantastisk.

Nu måste jag ta tag i mig själv, dvs franskan och träningen. Resten av mig själv mår bra, tar det lugnt är glad och nöjd. Stressar bara över hur jag slösar bort min dyrbara tid med att kolla på oändligt många serier och googlande på diverse saker. Men sådant gör ändå att jag mår bra i själen så det är lite tricky. Detta dygn har jag iallafall varit på två prommisar och imorgon ska jag och linnea kolla upp simmning och om jag får bestämma även kika in lite dancing. Så ja de e la gött

hehe maja vet du jag har snart ätit upp alla ferrarisarna. hehe

wowsie här får ni se en bildish på migish i mitt hårish, enjoyish

where the girls at

Publicerad 2011-11-05 08:43:11 i Allmänt,



Nina vill sova och tycker att vi ska vara tyst! Nu läser hon svensk dam tidning och andas genom näsan istället.

Vi har brysslat rätt mycket, ankomstdagen blev det strosning och igår blev det sightseeing buss. Gillar att åka dubbeldäckare och sitta längst bak med vinden i håret, det är mysigt. På kvällen firade vi Maja genom den klassiska kidnappningen, ögonbindel och lite trackning så tog vi på henne en jb (justin bieber inte john bauer) tröja och åkte till kinepolis för att se på tintin i 3D. Det var ganska många som kollade på oss i biogodisaffären. Filmen var jättebra och majso var jättegla.

Idag ska vi mest chilla och sen är vi bjudna på middag hos familjen. Efter det ska vi gååå uuuuut

retro house

Publicerad 2011-11-01 20:13:27 i Allmänt,

Heeeeej, äntligen tillbaka efter välbehövd bloggpaus som ni säkert förstod. Lite tid för mig själv och mitt nya hår. Som jag ibland trivs i och som jag ibland inte trivs i. Miki - Du är fin nu, men du var mycket finare i blont och långt hår. Då sa jag att det var lite synd för jag kommer inte bli ljus på ett tag nu!! Smaaack in yaaa faceeeee

Har hunnit med att for the first time in my life vaxat benen, dock utan större framgång. Håren ville inte följa med vaxet och det blev ändå som stubb? Borde gå vaxningsskola för det gjorde inte ont (förmodligen därför det inte funkade wääh)
Nu har jag lovelilov och har varit på halloweenkalas utklädd till fladdermus samt ätit godis och kollat på serier. Imorgon ska vi till brugge!!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela