this is the year

Publicerad 2011-12-30 20:52:42 i Allmänt,

Lyssnar på radio P4, låtar som är omgjorda till jämtska, älskar versionen av last friday night!! Länkiz

Imorgon är det nyår!!! Skall fira hos hannis, kommer bli supermyso. 2011 har varit fantastiskt måste jag säga, även om jag inte har förstått det när jag varit mitt uppe i det. Minnesvärda resor, minnesvärda ögonblick, ett år att minnas! Blir lite tåris eftersom jag innan sagt att 2011 fan måste bli bra eftersom 11 är mitt lyckotal också blev det liksom det.

Alla  de spontana onsdagarna, en weekend hos nina och ätit den godaste citronglassen på Vespa(alla som är i lund måste prova den), fyllde 19 och åt över 25 vårrullar, minisemester i mr olssons husvagn, en sjukt rolig helg i Åre med klassisar, all studenthets "vem ska jag gå på balen med, vad ska jag ha för klänning, vad ska jag göra sen", stockholm och adamsray och intimkonsert med hassle med tre snygga brudz, gjort högskoleprovet och dött över hur osmart man kan känna sig, blivit kär i london och alla secondhands i soho, varit på mina första riktiga resor utan föräldrar eller lärare - berlin och turki, gått på bal och velat gå på bal varje helg, aldrig glömma citat "detta är den enda fest i hela era liv då alla gäster kommer att vara i samma ålder och ogifta", känt mig obekväm i min studentklänning, åkt flak och prisat gud över att det inte regnade, kommit hem efter studentkvällen utan att känna någonting, jobbat min sista sommar på donkish, suttit uppe halva nätter för att lista ut vad jag vill med mitt liv, fått ett mail med frågan om jag vill vara deras aupair, gått fram och tillbaka på köpmangatan under en telefonintervju, gråtit sönder påväg från alanya, gått på stråket för första gången, flygit ensam för första gången, förstått hur mycket jag tycker om min familj och vänner och börjat få insikt om vem jag är och vill vara, börjat mitt äventyr i belgien och för att förklara alla känslor och upplevelser skulle jag behöva sitta här i timmar.egentligen vill jag förklara hela det här året in till minsta detalj för allt betyder mycket för mig. Visst romantiserar man (jag) mycket i efterhand men jag är säker på att jag inte behöver överdriva jättemycket för 2011. I love you and I will miss you.

2012 kommer att bli ännu bättre

från och med nu

DET ÄR KUL NÄR DET HÄNDER SAKER

hey mizzzzz

Publicerad 2011-12-30 00:32:39 i Allmänt,

God jul och gott nytt år kära läsare! Har varit en aning distanserad från tha blohg på sista tiden. Beror nog på att jag haft mycket att stå i. Umgås med familj, släkt och vänner är det bästa man kan ha och göra liksom! Julafton var jättejulig och årets bästa julklapp blev en klo. Ni vet såndär man spelar i spelhallar och ska ta upp gosedjur med en klo. I miniformat. Pappa är lycklig. På juldagen bjöd lindz in till reunion i hennes basement, vilken känsla att kramas efter fyra månader!! Har efter Dagmar plockat glassplitter på farmors veranda samt tagit mig förbi det massiva träd som fallit över vår väg, mor och far har sågat rum för en bil. Äntligen har jag fått se twilight och äntligen har jag fått äta parma chevre sandwich på pause. Hunnit med att säga hej och njuta av sällskapet av många fina vännizar och även hejdå till några av dem. Hemma bäst lixxxx
Har också färgat håret..... vilken färg vilken färg??? det får ni veta i nästa inlägg

älskling jag är hemma nuu

Publicerad 2011-12-23 12:32:02 i Allmänt,

Jag är hemma! Oroade mig helt i onödan för flygen osv, allt gick som smort! (haha konstigt utryck, vadå smort? att allt som man smörjer in blir platt och enkelt? eller vah?) Taxin hamnade i köer så då blev jag nervös mem vi kom fram i helt okej tid, han dock inte shoppa taxfree där som jag ville. Efter tre olika flygplan kom jag hem till åre/östersund airport 10 min efter beräknad ankomst tid och välkomnades av två brunetter. OMG nina är brunhårig. haha sa jag, det är fint men lite ovanligt.

Möttes av familj och kusinfamilj, vi bakade pepparkakor och skulle göra pepparkakshus. Jag gjorde kristyren. kladdade på maja och så kladdade hon på mig. Så mysigt att vara hemma och retas <3 Somnade i min säääng och vaknade i min säng av att maja och jojo kom in vid tidigaste uppvakningstiden 09.30

Skinkstutsfrukost och julkalender med hela familjen, julklappsinslagning, knäckkokning, julmusik, snöööööö. MMMM. Fast nu regnar det i snön. men det gör inget för jag är heeemmmmaaaaa

fast kanske :)

Publicerad 2011-12-21 11:17:29 i Allmänt,

nu chattade jag med tom på sas och han sa att "inget av våra flyg kommer vara inställda eller senarelagda"

HOPPAS!!!!!!

:(

Publicerad 2011-12-21 11:02:12 i Allmänt,

WÄÄH är superorolig för det kan vara så att mitt flyg är inställt imorgon!! Är strejk för all kommunal trafik och detta kan påverka flygen så mycket att vissa flyg blir inställda. Igår sa de att de skulle veta säkert på onsdag, dvs idag, om de går eller ej så jag kollar alla hemsidor i hela världen typ men ingen ny information. WÄHHHH.

"där kommer din kille"

Publicerad 2011-12-20 14:21:03 i Allmänt,

Imorse åkte linds hem och idag har jag vinkat av ninia på stationen. Sorgligt.



har fått massa bilder från fotografen (emli) så nu kan ni räkna med bildzz i varenda inlägg

34

Publicerad 2011-12-18 22:50:48 i Allmänt,

Sista helgen i waterloo för detta år! Helt sinnes. 3,5 dagar kvar tills jag åker hem!

Vi har iallafall fått snö här nu, känns konstigt! Tydligen ska det göra kaos med landet, dvs trafiken. Håller tummarna för att inga tåg blir försenade och att mitt flyg får lyfta! Kommer att grina annars.

Tog med mig lilla diggi i helgen och raderade inget!! Duktigt, här får ni la se



ja vi var på celtica... sista helgen för ninia jö, klart hon sku på big C och återförenas



le kanindans, ett måste nuförtiden, många hakar på och kallar den för sverige-dansen



nöjd_tjey_90 hela kvälln



eristofffffffff



Dödsätaren



SNÖ PÅ TAKET



Myslördah



söndagsmarknad för att köpa körv

Imorgon ska jag börja packaaaaa åh längtar till att träffa la familia och mina dear friends,  julafton, juldagis, (haha låter som ett jul-dagis till alla stackars barn som inte har någon familj och måste fira jul på ett dagis) gosa med sigge i min säng, fika på pause, äta stut med köttbullar och bregott, köra bil på vikevägen, köpa lösviktsgodis på maxi, chilla med friends i min lägis och myckee meeeer VI SES SNART

torsdag thorsdag

Publicerad 2011-12-16 11:13:12 i Allmänt,

Fredag, fridag! Äter en banan, har nyss varit på healthcity. Snart ska vi iväg till tågstationen och boka tågbiljetter till pariiiiiiisssss! 10-11 Mars. Tjugo år när jag är i paris, sweet. Riktigt billiga biljetter, det lönar sig att vara ute i tid.

Gårdagen var en bra dag. Jag bjöd some girlz på exklusiv lunch hemma hos mig (pasta och tomatsås) och sen bakade jag och barnen pepparkakor efter skolan!  Det juligaste man kunde göra förutom själva julafton när jag var liten. lyssna på julmusik och baka pepparkakor. Och äta deg såklart. Så mysigt!! Och de bråkade inte på en hel timme. Underbart.

Idag åker mandie hem så igår hade vi lilla-julafton, ack det är först nu jag förstår glädjen med att ge. hihi vad det var kul. Jag gillar cermonier. Speciellt när det är jag som får bestämma regler.

Ikväll blir det ausgang bitte











short on money but long on time

Publicerad 2011-12-13 14:15:08 i Allmänt,

hej omvärlden!! Alltså igår hade jag 33.333 läsare.. vilka är ni egentligen??

Nej. Skoja bara. Hade 33. Men det är fasen mycket för att va min lille blögg det. Det var en regelbunden statistik på 17 rätt länge. Sen ba PAAOFFFFF. Borde kanske testa på att expandera mera...


Som ni såg tog min lillasyster köris igår!!! Så bra!!! Kommer kännas konstigt att åka med henne.. Hon ska ju inte kunna köra bil egentligen....

Gud vad jag använder mig av ... ser jag nu. Fett lame...

Slog in alla klappisar, lyssnade på julmusik, drack glögg och åt pepparkakor igår. Här får man ständigt försöka ge sig själv julkänsla då det är ruskigt oktoberväder istället för tindrande decemberväder. Är glad för att det inte är så kallt dock, men lite tråkigt utan vit puffig snö är det. MEN det får jag ju se om nio dagar! Herregud!!! Ska bli myso.

Ja. Idag regnar det. Tänkte vara hurtig och göra bra saker idag. Men regnet gjorde det så mycket mysigare att stanna inne i sängen och äta glass. Lyckades tima picco exakt den timman då det inte regnade, tackar min karma för det. Sååee jaeee nu sitter jag här och planerar livet. Livet livet. leva livet. jag lever livet. Sen vill jag leva ännu mer. Men hur ska jag leva. Tricky tricky.

Ska på luciatåg ikväll, juligt kuligt



jag ninia och tjejöl

bless my soul

Publicerad 2011-12-11 22:04:26 i Allmänt,

tjaa tjaa

liege levererade och så även  waterloo gangstas och k-nal, en mycket bra "sista helgen tillsammans allihopa helg"

Ett litet missöde hände dock. Förbered er för ett så kallat i-landsproblem. I måndags bestämde jag mig för att äntligen börja ta kort med min kamera så hade många fina och roliga bilder sparade endast på den. Vi går ut, spelar in filmer och tar bilder som var to die for inkluderat en fin karaokeuppvisning till hit me baby one more time. Helt plötsligt märker jag att det inte finns några bilder kvar "NÅGON HAR RADERAT ALLA BILDER" jag är i upplösnings tillstånd men kommer fram till att när jag satt och tog den obligatoriska hur ser jag ut på toan bilden måste klickat på "radera alla" istället för "radera". FOOEER I HELVEDEE THOOER!

Idag har jag ägnat mig åt en favorithobby, klämma finnar på lindas rygg. Fast hon hade inga så det gick inte så bra. Sedan var vi på julkonsert på SSB. Jättefint och mysigt.




knal


var ett väldigt fint föremål vid tillfället bilden togs.



sofistikerade, GET DRESSED FOR SUCCESS

äter min första marabou på 4 månader

Publicerad 2011-12-09 21:55:40 i Allmänt,

hej vänner och ovänner (nej jag har väl inga ovänner??)

idag är det fredag och jag är barnisvaktis medan mina waterloo gangstas är i full gång med att bli sådär smålulliga på glögg och hitta på julrim till sina klappar. Själv fick jag lite julstämning igår på svenska kyrkans högkvarter i hufudstaden där vi bakade pepparkakor och åt lussebullar. Sedan åt vi även pepparkakorna men förfälig som jag är tycker jag köpta pepparkakor har ett helt annat stygn i sig, mycket goare!

Ikväll har jag gjort festmiddag för tre och sedan har vi suttit och filosoferat i sofforna i flera timmar. Dvs köttbullar och spagetti följt av pippi (otecknad tack gode gud), julkalendern och Rosa. De kollar ju på samma saker jag gjorde när jag var ung! Minns du en sjöman för länge länge sen, hans namn var kalle teodor!! Nu sover de små liven, hoppas jag.

Dagen har varit en av de bästa på länge för jag har fått second handad!!!!! Blir ju helt galeeen när jag känner lukten av gammal tantparfym och rök som ni vet, he he. Blev fyra inköp som jag är ytterst nöjd med. All heder åt ninia som stod ut med mig.

Imorgon bär det av till Liege och huvudmålet primark för att shoppa sönder 08.00 sharp. Sedan sista kvällen alla tillsammans, för evigt. Cry. Kommer bli epic.



cause i know u mizz mi, xoxo

hej

Publicerad 2011-12-07 20:26:34 i Allmänt,

Wazzaaaaa, ett tag sen nu bloggen, två dagar, mycket händer, här ska ni få höra

I måndags var jag på en pinsam promenad med en hund som bajsade det lösaste lösbajs jag någonsin sett. Kunde inte plocka upp det, skulle bara rinna ur påsen. Hade sådan tur att hunden gjorde sitt behov vid en buske i kanten av en parkering, tills en bil med en herre och en dam parkerar just där när den lilla hunden är på toa. Kolla bort, gå snabbt.

På kvällen gjorde jag och linda debut på sportsbaren, fint ställe med potential. Vi var de enda tjejerna.

I tisdags åkte vi till Ikea, handlade pepparkakor, glögg och en platta med svensk cider. Efterlängtat. Kvällen bjöd på upptäcksfärd i  braine l'alleud. Tar typ högst tio minuter med bil så vips är man i en annan stad. Märkligt. Tycker jeg från nörrland.

Idag blev jag ledig och trots det ständiga uppvaknandet av barnens ack så härliga röster 07.00 så lyckades jag sova till 10.00. Tog mig iväg till gymmet och sen till bryssel för att handla julklapp till majso!
Sminkade mig. Blev uppståndelse igen, vågar knappt sminka mig längre. "du ser så annorlunda ut, jag trodde det var en ny" " du ser ut som barbie"

Kom hem med tre små klappar till mig själv också. hihi. Såg ljusspelet på grandi igen också, satt där och njöt i min ensamhet tills en högljudd spansk familj ville tränga sig in bredvid. Då åkte jag hem. Nu ska mika hämta mig. Vet inte vart vi ska.



ja visst ser jag ut som barbie allt. I mina nya, vad det nu heter, nu ska maja få skämmas när jag kommer hem


you never

Publicerad 2011-12-05 14:53:55 i Allmänt,

På söndagsmorgonen vaknade jag pigg som en mört efter barnvakting som faktiskt var lite jobbigare än vad jag trott.. Fick vara arga Sara ibland. Gillar inte arga sara. Arga sara måste använda mörk skrikröst till massa pojkar som ätit för mycket chips och druckit för mycket läsk. Blev svettig.

Iallafall gick jag till gymmet. på en söndag. *klappar mig själv på axeln* Sedan blev vanligt söndagshäng med massa mat, gotta love sundays.  Har hittat ett favvo-pizza ställe!! DOMINOS FO SHIZZLE

Idag fick jag sovmorgon, har tvättat, städat och gått ut med piccoooo. Har fått nya gardiner!!


före



efter

så mycket skönare för ögonen!!

i promise

Publicerad 2011-12-03 18:05:28 i Allmänt,

Hade världens mysigaste kväll igår, ost och vinkväll (fast jag drack jordgubbsläsk, det var mycket godare) hos mikish med alla waterloo-tjejer samlade! Åkte hem i hyfsad tid eftersom vi planerade en brysseldag idag. Vaknade upp till spöregn och storm så planerna blev ändrade, tur var väl det för sen drabbades jag the bloodwerk.
Så dagen spenderades exemplariskt hos linnea med massvis av choklad och vindruvor. Gjorde men specialare, smält kindermaxi. Nams. (nam nam+ mums) Vi såg på tangled och solsidan, skandal att hon inte sett någon av dom innan. Grinade mer än vanligt till tangled fast jag sett den två gånger. Så bra.

Nu ska jag och de flesta andra vara barnvaktish för det vankas 40-års fest, me and mandy ska vara barnvaktish på själva fezten, det ska bli intressant!!



hömle

Publicerad 2011-12-02 14:53:08 i Allmänt,

Har ju länge känt mig en aning rastlös, men nu är problemet löst. Jag har jag hittat en ny serie att följa! Hälsar Malcolm välkommen tillbaka i mitt liv, jag hade glömt hur rolig du var!

Idag har vi fikat på ekxi och jag vet inte hur det stavas. Har hittat en god macka! Gillade inte förra mackan jag åt där så var lite negativ till stället men nu har salami (mountain sausage) chevré (goat cheese) och sallad funnit en plats i mitt hjärta. Samt kladdkakan. Så nu är det bara happythoughts.

Sen kom jag hem och märkte att städarna inte kommit. Skönt att vara själv. De gar fortfarande inte kommit. De kanske är lediga idag. Kollar på demonstrationerna in brussel. Eller sitter hemma och äter glass. Eller klappar en katt- Eller något. Kan sitta på mitt rum med öppen dörr istället för stängd. Wow vilken känsla.

Nu ska jag till skolishhhhhhh



luta huvudet åt höger

Nu syns den jö!!

Publicerad 2011-12-01 20:47:53 i Allmänt,

Har aldrig varit på zumba. Eller har jag det? på fristilen?

har ett låtsasminne eller riktigt minne av att jag varit på zumba med någon wiggah. NU har jag varit på zumba.

Stereotypiskt.

Mörkhyad lång musklig man i tighta vita kläder shakar på tills svetten genomsyrar hans redan genomskinliga tröja. Han var glad och zumbaaktig. Då hände det sig att jag blev helt glad och zumbaktig!! Inte riktigt som på tvshop-reklamen men nästan. Ett plus var att jag inte kände någon så lät min kropp sväva ut lite extra, nästan lite religiöst.

Ett minus var att jag stog längst bak så såg inte rörelserna jag skulle härma och förstod ju såklart inte the french, det var rena rama grekiskan. Men som tuir var hade jag a latina framför mig som jag kunde kolla på. En sådan hypersmal primmadonna med LÅNGÄRMAD tröja som gör alla rörelser men inte tar ut dom för då skulle hon ju fy och skam kanske få svettfläckar under armarna...Och hon hade utsläppt hår, där rann bägaren över. Vad arg jag blir av sådant. Ska man träna ska man träna.

Sen gick jag hem i spöregnet utan vare sig regnjacka eller paraply. Men det var rätt mysigt ändå för jag lyssnade på mumfs och hade iallafall luva. Eller säger man huva? luva/huva? 

Åh jag är trött.

tjyyyyyv

Publicerad 2011-12-01 14:53:08 i Allmänt,

Har gjort en fin ny header men den vill inte visas, cry

Jag måste ha flera dagar då jag gör vettiga saker på dagarna. Idag har jag handlat julklappar i bryssel, det kändes väldigt vettigt. Så nu kan min far, min mor, min ena syster och mina kusiner vara lugna - det finns en klapp som väntar på er!! Ni andra får leva i ovisshet ett tag till. Köpte även en julklapp till mig själv, men det är ju inte så ovanligt. Längtar efter att se på julkalendern, tjyyyyvarnas jul som sammi säger inte tjuvarnas jul som jag säger, men det ska jag göra ikväll, nu ska här hämtas barn.



kola b-rudar i fredags då vi hade smyghäng på mitt rum

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela