another place to let their hearts collide

Publicerad 2014-08-28 20:55:00 i

Idag har jag lärt mig vad ordet altruism betyder
 
Tillbaka. Höst. Frisk luft. Idol. Kommer ihåg eftermiddagar gåendes upp för den lilla backen till vårt hus, vetandes att om bara några timmar börjar idol. Det var väl 2004 2005 och huvtröjan var rosa och jeansen instoppade i strumporna. Flätor. Inte så mycket annat än några lätta engelska glosor. Pistvakt och grease. Fotboll och dans. Blåbärsgruppen och guldfisk till klassen, killen i jeansjacka med så stora öron, lennart med duckie, kortspel på komvux, de rosa älska-fotboll banden, pirr i magen för skolfoto och en klass jag inte vågade prata i.
 
Det är höst. Skola är höst.  Igen. Snart.
 
Har ju varit på en liten eurotrip. Tyckt synd om prostituerade i amsterdams redlight district - känt mig så bra på tyska efter några glas i berlin- beundrat prags fantastiska bygnader - förbryllats över budapest förfallna modernitet - tappat andan av alperna i salzburgs horisont - sett min första opera i verona -  villat bort mig i en förort till venedig - badat i lake garda-  bott på världens bästa hostel i milano. 
 
 
 
 
 
MmMmMmmM även om alla kläder luktar äckligt efter fem dagar och hostelsängar ofta är lika hårda som golvet och gnisslar ont vid minsta rörelse så är det DET. DET jag tycker om. Det jag vill. Just nu. Se världen. Möta människorna i världen. Se vem jag är i den här världen.
 
Så jag har bokat en enkelbiljett.
 
Nu är lägenheten belägrad. Kläder och flyttkartonger överallt. Två ska in och jag ska inte ut förrän om 28 dagar. Men det är mysigt. Nu ska det jobbas, mysas, festas och ätas. Ett långsamt hejdå till mitt älskade och hatade Oslo.
 
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela