Margs, brissy

Publicerad 2015-04-23 04:21:02 i

Hittade några att åka till Margaret river med, en lite för utagerande brittiska och en svenska som alltid gick barfota. Det var en udda situation men för det mesta kul. Vi kollade på Margaret river surfer pro comp, åt god mat på det mysigaste cafet jag varit på i hela världen, åkte på tur bland vingårdarna och crashade ett australienskt houseparty. När vi tillslut lämnade tillbaka bilen till uthyrningsföretaget och sagt hejdå drog jag en lättnadens suck. För att det var över och inget jobbigt hade hänt. 

Sista två dagarna i Perth spenderades i fremantle. Där skulle jag kunna bo och leva frodigt. Sådan härligt avslappnad atmosfär omringat av hav och caféer. Kan det bli bättre. Nu bor tjejerna där i ett hus och jag är lite avundsjuk.. Deras hus är som ett sextiotals uthus med orientaliska mattor och en utomhusdusch som skulle kunna höra hemma på ett trestjärnigt hotel i Mexico. Dock är jag inte avis på kackerlackorna och mössen. Men allt kan ju inte vara perfekt. Vi sa farväl med hemmalagade burgare, rödvin och film. Hade! 

Nu är jag i brisbane, själv igen, lite skrämmande igen. Sitter på ett coolt cafe i west end, blackstar coffee, och ska snart möta upp några italienare som söker en person till att resa med upp till cairns. Får se hur det går! Brisbane är annars en awesome liten stad, med gott om tid orkar man promenera överallt och överallt är det rent, fint och grönt! Dom har en fejkad strand och lagun mitt i staden så att alla kan åka på semester någon timme om dagen om man vill. Folk lever nog ganska bra här. 

Puss puss 















wa

Publicerad 2015-04-15 09:52:51 i

Hej!

Får ursäkta den obefintliga uppdateringen men jag håller minnet vid liv i ett skruttigt kollegieblock istället e här. Vi har åkt 1250 upp till exmouth och sedan tillbaka i vår van Toyota. Har hälsat på vännerna i jurien bay, blivit attackerade av flugor i kalbarri, nästan fått mata delfiner i monkey Mia, varit på Australiens näst finaste strand i exmouth och simmat över manta rays i coral bay. Vi har gått upp med solen och gått och lagt oss efter det blivit mörkt. Som att leva som man ska, i ett med naturen. Pocahontas feeling!!  Dock räckte det med två veckor. Att leva så komprimerat ett tag gjorde så att hostel inte känns så jobbigt längre.. 
















Nu är vi på banjos, tjejerna letar lägenhet och jobb och jag har nyss hämtat mitt sista lönekuvert och försöker hitta någon som vill åka ner till Margaret river med mig för att kolla på surftävling och gå på vinprovning! Sedan bär det av till östkusten. 

Kramiiiiisar


Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela