haliiiiii halåååååååååå

Publicerad 2013-04-29 15:10:57 i

Snart är det maj! Om två dagar. Det märks inte. Dvs pizzväder..... Give me sooooooooool och behaglig luft så att man kan börja lufta benen och få anledning till att hålla dom hårfria! hehe
 
Tänkte bjuda på bilder ifrån gardeveien! Lördag 27 april
 
bli inte rädda
 
jag i min säng som jag nästan aldrig bäddar men dagen till ära har jag faktiskt bytt lakan!! wow
detta är inte ifrån lördags men tyckte jag såg charmig ut så den fick vara med ändå... hhihi
 
 
en söt liten evvis på fest!
 
 
 
I am coming home from jobbet. Har munsår inte piercing.
 
 
Här har vi en kille som tycker att det är kul med brandsläckare
 
Här var nog något kulish
 
 
På våran amazinga balkis. Sol hela dan men inte varje dag ne..... Koseligt
 
 
 
Fint morgonsällskap
 
 
Igår fick jag två par gratis skor thanks to svensk i oslo och spanade in ett framtida hem. Idag har jag gymmat, bäddat rent som jag redan sagt, filat naglarna och varit lite nervi för ikväll. För ikväll ska jag vistas i samma bygnad som bruce! Men är mest nervös för att jag inte har en aning vad som förväntas av mig. Men det blir nog kult. Hejdå
 
 
 
 
 

hälften av dem som kämpar går under

Publicerad 2013-04-19 19:36:00 i

Lyssnar igenom håkans nya för första gången, är på "fri till slut" så har inte så länge kvar. Det är så tillfredsställande med musik man måste lyssna på, inte bara höra, för att tycka om. 
 
Det är fredag och det är fredag på min andra fullständiga jobbvecka här i Oslo. Skiftar mellan att göra hjärtan i latte, tipsa om böcker jag inte ens har läst och trösta barn som gråter. Vet inte vilket jag föredrar, alla har sin egen charm. Så istället för att vara sur på att en av mina chefer faktiskt missledde mig till att tro att jag skulle få heltid från och med 1 april istället för 15 maj kanske jag ska fokusera på vilka erfarenheter jag får av det här.
 
Hakuna matata.
 
 
Men snart ska jag betala min fjärde hyra utan en enda norsk krona på kontot och det skulle nog till och med göra hon som är på russinpaketen en aning bitter.
 
OCH lägenheten vi skulle flytta in i efter denna kommer vi inte alls få flytta in i. Kontrakt som bytts ut utan medkännande?? what the. Sun maid would be mad too. yes.
 
OCH människor diskar inte efter sig. Det gör ont. Mycket klarar jag. Att det luktar lördagkväll varje kväll, oförmågan att använda en toaborste, smulor överallt och det faktum att maten försvinner lite snabbare än vad den borde.  Men snälla ta bort efter dig, låt inte kastrullen stå där så länge att det inte längre finns några kvar så att nästa person måste diska den åt dig för att kunna använda den själv. Smart tyckte du kanske. Men sätt den i vasken, häll i lite varmvatten,  någon droppe yes och gnugga lite med diskborsten. Och medan du håller på kan du väl torka bort det du spillde på bänken. Tack, TACK.
 
Det är fredag, jag har ätit tacos och en chokladkaka från first price.
 
Yep, first day of that week of the month. 
 
Ha överseende.
 
 

Vill vara såhär
 
 
 
 
 

Och nu är det redan april

Publicerad 2013-04-03 16:08:10 i

Förra tisdagen tog jag det bästa beslutet på länge. Biljetter Oslo-Östersund tur och retur bokades. Torsdag, fredag, lördag och en halv söndag spenderades i gräftån, hovde, östersund och rödön. Mycket god investering i mat och kärlek. Åkte slalom och tyckte det var roligt!!! Hör ni!! Nu känner jag att jag vill köra en skidsemester a la alpes eller något! Dock alltid lite rädd för branta backar som är för branta.
 
Lets go bildserie
 
 
sov med en gosig katt som var glad att se mig!!
 
 
 
farsan in the hill
 
 
täljstensafton! heaven on earth! ahh vattnas i munnen bara av att se den här bilden
 
 
chillin in the backe
 
 
fika med kusiner! och tant som sneakade in sig på bild, kollar till och med rätt in i kameran och ler lite gör hon
 
 
Mycket trevlig helg hemma med familj och hann också träffa några vännsingar! Ser fram emot the return någon gång i sommar. Hemma är bäst! Ett litet tag.... hihohoh
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela