Köpte en shaker....

Publicerad 2014-05-22 18:33:50 i

idag för 149:- så nu kan jag göra riktigt god islatte här hemma. Tres magnifique! Så nu ser jag framför mig lata dagar på balkongen sippandes en perfekt iskaffe. EXAKT vad jag gör just nu.
 
Fast lat är jag ju inte... Jag jobbar ju heltid... Förundras över människor som har all sin lediga tid till att göra något annat. Plugga på sidan om. Göra filmer. Cykla. Gå i kyrkan. Jag är mest glad över att vara hemma, kolla på en ny serie, gå ut och gå, äta mat, göra smoothies, ta ett glas vin på en uteservering, läsa en bok, skriva lite och så vidare. Som folk är mest antar jag. Önskar jag skulle snöa in mig på en enda sak och bli expert inom området. Jag vill BRINNNNAAAAAAAHHHHH
 
Idag hade jag jobbsamtal med min traing manager och sagt till henne allt som kunnat förbättrats under upplärningen. Det var ganska mycket. I början av en situation så accepterar man som människa väldigt mycket, det är först när man själv sätter perspektiv på det man vet hur man egentligen upplevt det. Känns bra att få uttrycka sig till någon som verkligen lyssnar.
 
Lyssnat och berättat har jag fått göra i helgen också, haft två efterlängtade väninnor på besök! Vi har firat 17 mai tillsammans med massa fina vänner och njutit av det fantastiska vädret Oslo faktiskt bjöd på. Hade en sjukt bra helg helt enkelt!!
 
Bildbevis
 
 
Pojkarna kom glada med flaggan i högsta hugg  till champagnefrukosten 08.30!



Tårtan från Naerbakst  var god!



Balkonghäng mitt på dagen



Glada Jenter
 
 



Påväg ner mot byen för att se på 17-mai  tågen



Massa människor! Och kungen längst bort på balkongen! 200 år sedan grunnloven skapades. ( Som jag inte riktigt fattar vad det är trots en anning googlande...)



Fina kompisar
 
Och kvällen bjöd på häng i Sofienbergparken. Så koseligt!
 
 
 

Och gud skapade vilodagen

Publicerad 2014-05-11 09:49:17 i

Vilodagen är helig! Jag är ledig alla söndagar. Om jag skulle arbeta i Sverige skulle jag jobba söndagar och dessutom en totalt (inkluderad lunch) 9 timmar lång arbetsdag istället för 8 som här. Oj vad det kändes jobbigt.
 
I helgen har jag inte gjort någonting. Inte orkat göra någonting. Släpat mig till arbetet i alla fall. Om jag var norsk skulle jag ha sykmelt mig. "Vi norskar skulle verkligen behöva en sån karensdag som ni har i sverige" sa en av de klokare människorna som jag säljer kaffe bredvid ibland. Det är sant, de faller som flugor vid minsta tillstymmelse av ont i halsen. Får ju cash ändåå lixxxx

Jag har en blanding av allergi+förkylning verkar det som. Tar tabletter och blir utmattad. Inte kul att vara utmattad. Det gör att man vill sova vid 23 när man egentligen vill se slutspurten på eurovision. Ja ja.
 
Hänt i veckan: Jag var med i en demonstrationsvideo för Nespressos popup-boutiq som ska visas på huvudkontoret i schweiz, ganska öförberett och fotografen var en sötis så rodnar säkert genom hela videon. Vi fick en lapp uppsatt på dörren om att det ser fult ut i gången sen vi flyttade in  i lägenheten!?? Asså what, folk röker i trapphuset och dom klagar på oss?  Vart kom kraven ifrån liksom. Jag åt en färdigrätt från frysen - pulled pork - köpt i sverige, sååååå gootttttttt!!! Bytte sängkläder. Händer allt för sällan. 
 
Förra veckan köpte jag en keps. Har aldrig haft på mig keps som en seriös del av min outfit förut. Det kändes spännande och blev uppskattat. Nu älskar jag min keps. 
 
 
 
 
Stay tuned för nästa veckas update. Då får ni höra om en tredagars kurs på nespresso, om jag snart blir fri från allergin och ett stort uppslag om 17 mai, som ska firas storslaget!!! Bye Bye
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela