majmaj måne

Publicerad 2014-04-29 20:35:38 i

Hei! Hej!
 
Det har varit sommar i fler dagar än jag orkar räkna till, men nu är det över. Igår gick jag i shorts klockan tio på kvällen med skikkeli utomlandskänsla. Idag ville jag nästan ta på höstjackan. Inte kul..... När man fått mersmak på sommar kan man inte gå tillbaka. Har man haft barbent vill man inte ta på sig jeans.. Om man jobbade en lördag med fint väder vill man vara ledig nästa lördag och få fint väder.. jaaaaa.... Men nu ska det regna
 
Igår tog vi ner kuddarna till vår fantastiska utemöbel på balkongen, idag flyttade emma in till oss och imorgon är det valborg. Det är vad som händer just nu. Och att jag nyser minst 10 gånger om dagen. Björkpollen <3

 
En liten update var det! och en bild som får försköna inlägget
 



Vill åka buss genom farawaylands igen va
 
 

Påskeferie

Publicerad 2014-04-17 09:56:44 i

På Arlanda.
 
Första gången jag reste själv var jag 19 år. 19 år och nervös. Visste inte riktigt att det var skillnad på inrikes och utrikesterminalen.
 
Nu är det andra bullar.
 
Kommer fram, går till skycity, vet att det bara är äckliga mackor på nedervåningen men att det kompenseras av sköna fåtöljer. Väljer dock alltid donkie = billigt, unlimited free wifi och det faktum att det något inom mig cravar efter fet mat då jag hoppar in och ut från flygplan. Är ju en sushirestaurang där nere som jag hade valt alla andra dagar i veckan annars, men nej, inte nu. Har ätit en mcmuffin och tänker även ta en cheese då dom öppnar matserveringen klockan 10. OCH DET är ju mcdonalds sämsta "regel" egentligen. Tänk alla resenärer som kommer från olika tidzoner världen över, tänk alla som kliver upp mitt i natten, tänk på dom! Ska dom bli tvugna att skippa strips och bigmac bara för att klockan inte är 10 i Sverige än... Och tänk på alla som gillar mat till frukost dvs JAG.
 
Hur som. Jag är påväg hem. Till Sverige. Att bara komma till Sverige är skönt. Är less på att prata norska, att det är jag som måste anpassa mig, att det är jag som är den dumma när jag ska registrera en kund i butiken och inte fattar att det bara är ett s i alla efternamn och att man faktiskt kan heta Hildegunn och Thorbjörg. Va? Vad sa du? Thooooorbjörg med ö okejjjjjjjj.
 
Fem dagar BETALD semester. Inget kan låta bättre. Har ju börjat shoppa, köpa drinkar ute, och äta hämtma mitt i veckan. Går utför för snål-sara. Tycker nu att en tröja för 300 är rätt billig, börjar bli som Maja.  Dock anser jag att eftersom jag i efterhand reflekterar över detta som en negativ utvecklig så är jag fortfarande vettig. Ja ja.
 
En liten bildström från mitt liv just nu
 
 
Emmz och Stian i diskrummet på kroghs
 
Älskar att vara glad när andra är sura.. heheheheh
 
 
 

Strandpromenaden på Aker Brygge
 
 
En kväll på kulturhuset
 



Uteservering på kvällen i mars!!?? whatap
 


Jobbuniform. *gillar att va fin*
 
Sådär då. Nu flyger jag snart.
 
 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela