freitag

Publicerad 2012-03-30 14:51:14 i Allmänt,

Idag har jag haft en rehab-dag. Ovanligt. Nej. Kommer på mig själv om att skriva i min dagbok om hur man bäst äter glass. Jag har för mycket fritid, det är inte hälsosamt.

Igår hade vi emilie-snart-20-firning och dagen bestod av kidnappning, kamp och mat. Kvällen blev en lyckad vinkväll på ett mysigt rum diskuterandes många saker, morötter osv.

Och ja livet flyter på och jag kan inte tänka på annat än livet. Vad man vill göra, vad man bör göra och vad man tror att man vill men inte vill egentligen. Snart har det gått ett år. Att skriva "jag har nyss tagit studenten" som något slags bevis på att jag inte behövde vara så mycket annat. Nu tickar det och jag vet inte så mycket mer än då. Jag får sådan inspiration att se människor göra vad dom verkligen vill här i livet! Hos mig pågår en inre konflikt och jag vet inte hur lösningen ser ut.

hellooooooo

Publicerad 2012-03-28 19:09:20 i Allmänt,



ett kärt besök av far och mor denna helg! Soligt och kramigt. Roligast var när vi var på middag hos familjen...

Mamma - När sara var liten hade vi köpt en bok om hur barn blir till. Då när hon såg.. eehhh.. alla.... erhhmmm, fiskarna! blev hon alldeles  otröstlig, för så många barn ville hon ju inte ha!!
Miki - fiskar??? vadå för fiskar?? Jag fattar ingenting!!!!
en bit bort i soffan, skriker sam -  SPERMIER!

Ha ha ha ha ha

mor blev lite röd i ansiktet och familjen sa att barnen var rätt välutbildade inom detta ämne..

ska vi göra något

Publicerad 2012-03-21 18:53:12 i Allmänt,

Skönish dag här i w-loo, strålande sol, började läsa Simon och ekarna, packade lite kläder, såg BB, hämta barna, åt pizza å glass, sjöng singstar, bråkade om skor,  skype med hanniz, liten prommis  och ikväll blir det nog glass/coke/viin någonstans. Sovmorgon imorgon wihoo.

Okej, gud straffa mig inte för det här sedan, men det är liiite jobbigt att solen lyser så fint hela tiden. Jag får sådant dåligt samvete när jag inte tar vara på den, i hjärnan går min moders ord på repeat: När det är fint väder ska amn vara ute när det är fint väder ska man vara ute när det är fint väder ska man vara ute osv. Så när jag är inne och vill sitta vid datan eftersom det är fett jobbigt att sitta vid datan ute, ser inget på skärmen i vilken vinkel som helst, inte ens med filt över, så får jag åångeehst och måste gå ut. I norrland är vi inte bortskämda med finväder ska ni veta. Lite som stenåldersmänniskan inte vet när den får mat nästa gång och måste äta upp sig, kommer mina instinkter fram när det gäller solljus.



igår firade vi alice på favvofrukoststället! Mycket lyckad överaskning.

white

Publicerad 2012-03-18 22:40:52 i Allmänt,

sensation var rätt sensationellt! Är inte det största fanet av som jag kallar det dunka-dunka-musik-utan-sång men brukar kunna röra mig och känna feeling till lite vad som helst. Denna feeling var ENORM! Så många människor som var fullkomligt övertaggade och smittade varandra med glädje. Gjorde rätt i valet barbent då jag dansade freakat överdrivet flera timmar i sträck, med uppehåll för kisspauser, såklart. Svetten rann som på ett spinningpass och sminket blev ett minne blott.

Trots den häftiga arenan och alla specialeffekter tyckte jag ändå att något så simpelt som tåget från midi till hasselt var mäktigast. Att komma upp på perrongen och se människor i vitt vitt vitt överallt och sedan laddningen i luften på det fullpackade tåget över vad kvällen skulle ha att erbjuda. AAAHHAAAA SOMETIMES, I GET A GOOD FEELING

TIPS tills nästa gång (ja det blir nog en nästa gång) är att man faktiskt kan ha med sig varma kläder(FILT) inför resan hem. Skåp finnes till en billig summa och var inte slut när vi kom ca 1,5 h efter invigningen. Skulle varit heaven när vi blev tvugna att vänta en timma på stationen. Eller så kan man ju kolla upp när tåget hem går och se till att man kommer i tid........ heeheeeeee. Tur att man hade jacka med sig iaf, sjukt många amerikanska girlies med minishorts och små linnen med hål i. Ack ack. MOgen tjugoåring.

Aja, haft en mycket rolig helg!!!!


Visste inte att det här skulle bli sista bilden jag tog på dig, kommer sakna hur du luktar goskatt, att klia dig under frambenen och höra hur högt du spinner. Lasse-passe

jb yeeeaaa

Publicerad 2012-03-15 18:56:20 i Allmänt,

Himmel vilken dag! Om jag inte hade vetat att det var i mitten på mars hade jag gissat på sisådär 20 juni. Kunde gå i linne och shorts om jag hade velat! Barnen var lediga från skolan vilket betyder heldag för mig. Vi började dagen med att titta på saltkråkan för att sedan gå ut i solen och rita serier. Härligt nog ville miki lyssna på JB samtidigt, sweet! Sedan tog vi en prommis till creacorner där dom shoppade loss! Resultaten blev ett grönmålat S att hänga på dörren samt en kattmask målad med självlysande rosa färg och massa glitter. Fashion. Standard-lunchen (köttbullar och makaroner) för att sedan ha filminspelning av munkar och fotbollsmatcher. Relaxade på en filt med glass, råkade säga "steka" i telefonen och kommer nu få höra "nu ska vi hem och steka" många gånger i framtiden skulle jag tro. Tvingade tillsist med dem till parken lockandes med att vi skulle göra chokladbollar och äta upp dom där. När jag blev ledig tog jag en snabbis på staden och inhandlade ett par svarta ballerina. Känner att min outfit på lördag inte kommer vara så genomtänkt, men ja det är den väl aldrig. Ville bara säga: Aaah lovely day.

Nu har jag pillat litt på mitt CV, hoppas den gör så att jag får ett jobb i östersundis i sommar, vill så gärna vara hemma med mina near and dear. Alla workers out there, fixa in mig var som helst!!


länge sedan jag hade egopic on tha blog, elleeeeeer, här får ni iaf! Enjoy!

luxembourg

Publicerad 2012-03-13 18:17:57 i Allmänt,

Paris var till synes lika grått som bryssel brukar vara men lämnade mig inte lika oberörd. Det var fint.



shakespears



notre dame



seine



*obligatorisk hihi kolla jag håller i eiffeltornet bild*



le marais



gay lussac


eiffeltornet!!


louvren



naken man vid sacre coeur. Ja han tog av sig kalsongerna också...


utsikt över paris MMM LOVELY

Vi turistade så gott vi kunde, second handade, drack vin och åkte metro.

Resans bästa: gratis shot på restaurangen för linda flirtade så intensivt med servitören..
Resans sämsta: surskorna och det faktum att vår hotellbokning inte fanns. Det löste sig ändå!
Resans roligaste: Bäver-emilie och röd servett i huvudet
Resans snyggaste: Ja alla sjukt snygga dudes som strosar runt på paris gator!! (eller är det bara att alla belgiska män är så sjukt fula jag känner av denna förändring??)

Åh helgen slut. Det enda roliga jag har på dagarna är bigbrother. Tänk att jag världens ointresserade människa kan ha konverterat så snabbt. Det bevisar det, jag har inga andra spännade saker i mitt liv så BB tar den platsen. Längtar tills lördag, sensatiooooooooooooon

Det var allt. Klart slut.

"när jag blir stor ska jag röka, tugga tuggummi och ha jättehöga klackskor"

Publicerad 2012-03-05 21:53:45 i Allmänt,

på lördag ska jag handla skönhetsprodukter på sephora, tro att varenda människa ska ha på sig randigt eller rött läppstift och luta huvudet bakåt för att kunna se toppen av eiffeltornet. Till paris, till paris, ska vi rida på en gris! nej vi ska åka tåg. Jag har aldrig romantiserat den staden trots dess mystik, nu återstår att se om även jag blir förälskad eller ej!

bazinga!

Publicerad 2012-03-05 12:17:19 i Allmänt,



Nu kunde jag äntligen hämta ut paketet från familjen! Särskilt glad blev jag över min nya sovtröja med sheldon:)))) Och apelsinkrokanten!! Och allt annat!! Kramisar på er!!

2 mars

Publicerad 2012-03-03 18:59:25 i Allmänt,

hejhej jag fyllde år igår! Ägnar lördagskvällen till att återhämta mig. Hade siktet inställt på att ha en lugn och skön födelsedagsdag men icke. Jag hade nyss hoppat in i duschen  och skrålade med till den svenska björnstammen då jag tyckte jag hörde något. Äh, tänkte jag och fortsatte duscha. Men då hörde jag något igen och stängde av musiken och hör att dörrplingan går i ett och att min mobil ringer.
Ojoj öppnat i handduken och dom säger att jag får snabba mig för snart ska vi åka. Får hjärtklappning och svettningar av vad dom säger att jag ska göra. Vilken tur att det bara var en luring. Hamnar på en gocart-bana och får köra 20 varv. Kör snabbast av alla. (jag måste få skryta, speciellt eftersom jag är känd för att tycka det är läskigt när det går för snabbt) Lunch på mitt favoritställe!
Slutade jobba relativt tidigt och hann med att köpa några presenter till mig själv. Sedan blev jag bjuden på middag och fick leka roliga lekar följt av en fartig utekväll. Tack tjejer ni är bäzt!
Min lillasyster har introducerat mig till twitter. Jag är inte en effektiv statusuppdaterare på facebook direkt men det här med twitter är roligt. kan skriva vad som helst. Som en blogg. fast kort. "och man kan vara töntig"But dont worry the blog will always be the blog in my heart. Och töntig är jag ju ändå hela tiden. Som nu. hahaha töntig, vilket töntigt ord.
xoxo

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela