yesway norway

Publicerad 2013-08-19 22:05:12 i Allmänt,

Sorry för obefintlig uppdatering men nu sker det! Och istället för att förklara va jag haft för mig i sommar så hoppar jag in i nuet. Här sitter jag i min säng. Evve ligger i sin säng och fipplar med mobilen. Sofia ligger i sin säng ute i vardagsrummet, hon börjar jobba vid 05.00. Dom veckorna hon gör det blir det tyst senast 21 hemma hos oss. Jag läste nyss en artikel om att he in ordet he i de svenska ordböckerna. Ett ytterst användbart ord, men är osäker på om att jag vill att andra ska få säga he än just vi norrlänningar.. Vill inte dela med mig. Det är vårt kulturarv!!!!

Livet i Oslo nu kommer bli ett bra liv i Oslo. Jag vill inte jobba lika mycket utan leva mer. Jag vill hitta på saker. Jag vill hitta nya vägar, nya fik, nya klubbar, nya människor. Pepp på livet för att sammanfatta, Det känns bra att vara som jag ska vara.

En kille nere på gatan har ropat "martin" sju gånger nu. Martin svarar aldrig. Nu slutade han ropa. Nu ska jag kolla på game of thrones och sedan slumra in till vaggvisa a´la trikk






Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela