en vecka senare

Publicerad 2012-06-27 08:20:38 i Allmänt,

Midsommar var awesome, att lära belgare sjunga snapsvisor på svenska är en förstklassig underhållning. Slutade på ett full moon party med orange färg i ansiktet. Dagen efter sa vi hejdå till vår bäver, inte det lättaste.

Nu jobbar jag som ni vet heldagar och herrejävlar vad det är exhausting! Om man jämför med andra jobb så visst är det roligt att jobba med barn, men jag tycker synd om de aupairstackare som jobbar tio timmar per dag och får mindre lön än vad jag får. Tough shit. Men vi har iallafall syselsatt oss. I måndags gick vi + två kompisar till poolen. + 70 andra sommarlovs sugna barn. Ljudvolymen like crazy. Badmössa på. Kollade mig inte ens i spegeln. Men för att vara ärlig är det skönt att ha badmössa för håret blir inte trassligt efter att jag badat!

Igår var vi på zoo! med allison och bibbi akompanjerat av barnen. Det var jätteroligt tyckte jag. Strålande sol hela dagen, söta djur. Gud vad länge sedan det var jag var på zoo! Tyckte mest om aporna som kastar sig runt, kramas och klättrar. Vill ha en egen bäbisapa.

Så igårkväll gick jag på kinepolis imagibraine för sista gången. Gud vad jag älskar den biografen. Ben and jerrys strawberrycheescake till snow white and the huntsman. Mycket bra film dock en aning abrupt slut. Och det faktum att hon den där twilight tjejen alltid ska se så otroligt plågad ut. Det enda hon gör är att andas häftigt och kröka lite på munnen., i alla scener. Kom igen! Hon är alltid bella, hela tiden.

Efterbion tog vi en roadtrip och lät oss skrämmas upp av ruiner.

Idag ska jag gå på madagaskar 3 med barnen. Och jag skulle vara överlycklig om det inte var så att vi ska se den på franska. Jesus.

Fattar inte att jag inte ska vara här snart


hjehj 19 juni

Publicerad 2012-06-19 14:37:01 i Allmänt,

hej snuttisar

Idag har jag återhämtat mig, dvs sovit två timmar på dagen. Skär i hjärtat när jag tänker på att det här nog var sista gången det kommer kännas normalt att ta en lång powernap från nio till elva. Imorgon börjar det hårda livet, det jag förut jublade åt. Sommarlov känns mer frihetsberövande än frihetsgivande nu. Men kommer förhoppningsvis få åka på utflykter osv med barnen så det ska nog bli ett par roliga 8 dagar. Sedan kommer jag hem till det ännu hårdare livet, ett vanligt jobb! Blir en omställning, men ska bli skönt att börja tjäna "riktiga" peningan igen.

Igår sa Miki att hon var rädd för att den nya aupairen skulle förvandlas till en varulv och ätu upp henne på natten. Då sa jag att ifall hon var en varulv skulle jag komma tillbaka och rädda henne.

Sista delen av förmiddagen har ägnats åt att shoppa inför midsommar, inte en alltför snabb process. Men nu har vi nästan allt vi vill ha och jag längtar redan tills jag får äta upp det. Mumsssss med bregott stut och köttbullar.

Helgen/veckan som gått har varit awesome med många besök på oscars, sommaravslutningar för barnen i skolan (dvs gratis kakor och tårtor) vin bryssel och dans i diverse miljöer.





OMG kevin bjöd oss på sushi! Bästa ever


mysefrullen, sista gången alla tillsammans, cry


sorry emsi, but u knew this was comin!


åka bil och lyssna på "impuls"


kollat på studenten



kollat på återupplevelse av slaget vid waterloo



kollat på himlen från lindas fönster

btw är vädret inte soligt så det gör mig ledsen. Kunde gå ut barbent på kvällarna i två månader i höstas. Nu har jag gått ut barbent två helger och det har varit kallt. Det ska ju vara fucking sommar nu

ahmaandhaa

Publicerad 2012-06-15 18:49:04 i Allmänt,



Första bilden jag tog på min mandiz! Nu har vi sagt hejdå och jag fick alla hennes gamla veckorevyn. Det här är så konstigt. Och nästa helg lämnar emilie, och sen jag. Åker bort från livet. Hem till livet. Confusing.

Ikväll ska vi återigen heja på sverige, sedan ausgang in waterloo. Idag är det studenten på ssb så nu kryllar det av skandinaver här, mer än i vanliga fall, och då är det mycket.

Tschüss

du måste flytta på dig

Publicerad 2012-06-11 19:40:59 i Allmänt,

Idag har jag haft barnen heldag, var faktiskt riktigt mysigt då dom lekte med kåmpizar nästan hela tiden och jag kunde kombinera med att vara med min kåmpiz. Tänkte åka ut till en fin lekfull park men som om belgien ville göra ett statement forsade regnet ner över oss.

Nu har jag nyss fått fisksoppa i magen, blir ju bortskämd med mat här precis som hemma, hur ska jag kunna klara av att laga mat till mig själv sen? Lär ju bli som i tvåan på gymnasiet då jag mest åt knäckebröd eller russin hela tiden. Ikväll är det sveriges första EM match och då ska vi gå till touchdown för att heja. Hoppas vi hinner först till sofforna! L8r!

Live from Arlanda

Publicerad 2012-06-11 19:23:20 i Allmänt,

Waow bloggar från mobilen, lyckades få internet gratis och har därför lite underhållning tills mitt plan går 16.50. Har haft en fin helg som gick för snabbt. Känslan när jag steg ur planet på Åre/Östersund airport i torsdags var fantastisk. Har inte jag känt den friska luften och sett hur breathtaking fjällen i horisonten är förut? Nej för jag har tagit det förgivet. Jag är tacksam över att Östersund är min hemstad. Har hunnit umgås med la familia, firat majso på studenten, träffat vänner, festat och gått på hejdåmiddag för hansi. Jag ska hälsa på i Gbg this summer! Nu ska jag äta lunch. Sushi eller donkish. Sen ska jag köpa svensktidning och svensktgodis. Känns onödigt egentöigen, jag vill bara njuta av allt Belgien har att erbjuda nu! Sverige är vanligt och kommer vara vanligt på heltid snart. I tre veckor nu ska jag shoppa på dagarna, festa på stamp, dansa på Madame, lyssna på franska utan att förstå, kombinera träning med spaning på healthcity, skratta åt mina barns tokigheter och ha kul med mina friendsters. allt allt allt så mycket som möjligt! syns grodorna? Dom är söta. Hejsansvejsan


misfits

Publicerad 2012-06-06 14:56:51 i Allmänt,

hejhejhejhejhej

Idag är det sveriges nationaldag (hahaha nu började jag säga sverige sverige sverige och fan vilken konstig samling bokstäver och vilket konstigt uttal) och dessutom miss örjebos födelsedag. Brukar vanligtvis komma hem till henne och få fika på hennes födelsedag men det kan jag ju inte detta år:( så därför ska jag fira nationaldagen i svenska kyrkan istället! Tror dte blir en saftigt grillbuffé. Ska åka dit med barnen och en annan familj om ca en timme. Har ingen uppfattning om det kommer bli awesome, tråkigt, stelt eller nervkittlande. Vi får se.

Och alla trogna saralovers, jag flyttar hem till östersundis den andra juli. Datum spikat! Tid: 12.15 Plats: Åre/östersund airport. Som om det inte var nog med det, efter fem månader ifrån varandra återser jag min kära hemstad imorgon. IMORGON. Tar med mig halva min garderob och ett hjärta fyllt med kärlek.  Vill träffa alla jag saknar. Holla at me!

VI SES!

GOD DAMN IT

Publicerad 2012-06-01 17:17:42 i Allmänt,


ETT ÅR SEDAN! 1 juni 2011. Känns som hundra år sedan samtidigt som det gått så otroligt snabbt sedan jag stod i för kort klänning och skrek med till "alla gillar brudar" på flaket. Det har hänt så mycket sedan dess, jag har gjort så mycket sedan dess, och jag har insett så mycket sedan dess. En vän säger att det är året efter studenten man växer mest som människa, och ja, det är kanske sant.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela