In two weeks time

Publicerad 2015-08-13 16:23:40 i Allmänt,

Hej

Sommaren kom aldrig, och nu är den över. För mig gör det inte mycket alls, jag som fått i mig så mycket D-vitamin så jag nästan längtar efter snö första gången i mitt liv... Men för er andra jämtlandsbor sörjer jag.. ack ack.

Vad har jag gjort i sommar?

Ätit så lite som möjligt och gått så många powerwalks som möjligt. Det har upptagit hela min tankekraft. Det är faktiskt sant. I början var det motigt men nu är jag otroligt tacksam att Sara för två månader sedan tog beslutet att det faktiskt fick bli en ganska tråkig sommar. Dvs en sommar utan så många sociala sammankomster eftersom det är omöjligt för en livsnjutare som mig att tacka nej till grillat kött, bröd med bregott och bubbel. Nu är jag helt okej nöjd med mig själv och kan börja leva lite mer normalt. Det är skönt att må bra!! Och jag BEHÖVER träning för att må bra. Brukar ju glömma det rätt så snabbt..........

Har ju dock inte varit helt isolerad sedan sist, har varit på Kreta och haft en awesomekalasome vecka med mina sistahs, spenderat några dagar i Malmö hos fröken B, njutit av några glas vin, träffat vännsingar och varit på filminspelning! Inte fy skam det!

Det faktum att jag inte jobbat på hela sommaren känns inte konstigt alls. Jag har blivit en sådan som inte jobbar. Tydligen. Hur hinner man med sig själv och allt när man måste gå till ett jobb varje dag? Jag har glömt!?

Men snart kommer jag bli påmind. Om två veckor exakt tar jag min gula resväska och flyttar in i ett rum i Kista. Jag ska bo i Stockholmo i fyra månader. Ska praktisera =slava som en hund för inga pengar alls. Hur spännande som helst!! Lite som: allt kan hända, inget kan hända, men det spelar ingen roll hur det blir.

Måste leva lajf ja

Puss och Kram





Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela