Utkast: Jan. 28, 2013

Publicerad 2013-01-28 10:39:54 i Allmänt,

Har vaknat. Gått och måndagsvägt mig. Gått upp lite istället för ner trots dieten.......... vill slå någon......... Tänker att det är nog pga vinkonsumtionen i lördags, tänker att det ändå var värt det.

Klockan är halv elva. Dagens planer är som lördagsplaner. Men det är ju okej. Åka in och shoppa med majs och sen bio-som jag slipper betala för.Jag fick välja en upplevelse av henne i julklapp,I love bio. Kan det bli bättre

Ja det kan det. Är trött på detta konstanta söndagsliv. Att vakna och inte ha ett mål med dagen. Gillar iofs att sova tills jag vaknar men efter ett tag blir det deprimerande. Har så tråkigt att jag till och med börjat omegla igen, seriöst.

frukost nu peace

22222222222222222013

Publicerad 2013-01-22 20:13:15 i

IDAG, IDAG, IDAG
 
idag har varit en stor dag
 
idag klev jag upp klockan 08.45
 
åkte in till stan
 
väntade på maja som hade en tid på parelle
 
hälsade på fågelbärsvägen
 
klippte me
 
åkte hem
 
sökte 3 jobb
 
var inne på facebook
 
rullade köttbullar
 
gjorde sås
 
åt det
 
beställde smink
 
sitter här
 
Ja, en stor dag idag
 
(och igår var dagens höjdpunkt ett samtal från thaaaiiiiiiiiii, det var kult)
 
 
en gäsp. Ikväll är höjdpunkten att se the new normal efter svenska hollywoodfruar. Yay.
 
 
 
 

katt i min säng klockan 09.52

Publicerad 2013-01-21 09:52:40 i

 
Har varit hos miss Bysell och fyllt på bildbanken. Gudanes.
 

Gympadojjs på finaste stranden på langkawi.. Ingen som fick bada där pga att den tillhörde four seasons..
 
 
happi oh so happi
 

Lycka efter utflykt. Sprite och glass, blandar i munnen.
 
 
 
Islandhopping! Och jag fick munsår:((((
 
 
 
Chillin
 
 
En privat tour i väntan på medresenärer
 
 
åhåhåhåhhh
 
 
Fisketur med Sam.
 
 
 
 
Fast jag satt mest här.
 
 
Mums mat!!! Thai är bäst på mat
 
 
Gonna be a bumpy ride!!!
 
 
heaven on earth
 
 
 
 
The end.
 
Och i mitt horroskop i ÖP i förrgår stod det något om att jag borde tänka över mina möjligheterna i framtiden.
 
Spot on.
 
Auf wiedersehen
 

Heat is on

Publicerad 2013-01-16 16:57:33 i

Idag tränade jag. På fristilen. Det var jobbigtskönt så som det ska vara men jag klarade av mer än jag väntat mig. Kändes konstigt att befinna mig på ett gym, senast var på healthcity i waterloo för ca åtta månader sedan. GUD. gotta get a grip
 
Sen åkte vi till mommen och moffen och fick lönch. Mumz. Och efterrätt. Mumz. Men helt och hållet LCHF, en riktig bedrift för att vara i det rydenska hushållet. "Men lite socker? Lite socker skadar inte!"
 
Nu sitter jag i min säng och drömmer mig bort som vanligt. Lite äventyr, lite värme, lite english. Det är patetiskt hur mycket jag saknar att höra engelska runt omkring mig. Ska nog bo i ett engelsktalande land ett tag. Ja det vill jag.
 
Pic of tha day
 
 
fin bäbä

We fall in love

Publicerad 2013-01-15 23:33:03 i

Har strosat ned för memory lane de senaste dagarna.. Inte bara med svenska hollywood fruarna utan även min egen livshistoria. Tänk vad det hopar sig, snart 21 och redan jäkligt med minnen som glömts bort tills jag helt plötsligt ser en bild eller film som gör att jag minns. Dokumentera mera! Det är ett livsviktigt motto. Och det är SÅ mycket roligare det är att ha ett framkallat foto i handen än i än mapp på datisen. Love fujidirekts gratiservjudande som kommer ca en gång per år <3
 
Igår upptäckte jag och M "Oj vilken överasking" och har inte skrattat så mycket på länge. fast idag skrattade jag ännu mer när vi upptäckte en elvaårig majas powerpoint presentationer om diverse aktuella företeelser. Mycket skojigt.
 
Peace
 

hamburgiburgiburg

Publicerad 2013-01-10 15:35:32 i

Inne på den sjunde dagen av arbetslöshet. Börjar känna mig smått överflödig i samhället... Nedå jag har sunksöndag varje dag och trivs med det.
 
Fast är ju en nolifer. Jag och maja är hemmafruar och lagar middag till mor och far när de klockan halv sex är hemma från jobbet. Idag har vi städat inför helgen och imorgon har vi planerat att dammsuga.
 
Oh dear god, jag kan inte leva såhär.
Städhjälp är nr ett på prioriteringslistan när jag blir vuxen. Längtar tills jag har bättre saker för mig än att ta hand om hushållet. Vilket jag knappt behöver göra ändå, kollar mest på och hackar grönsakerna. Nej nu gör jag inte mig själv rättvisa. Idag lagade jag faktiskt omelett och den blev perfekt!!! Innan har jag tappat greppet och gjort den till scrambled eggs istället men inte nu nej, nu blev den PARFAIT! wiiiiii
 
Och igår träffade jag min dear friend som snart ska bli amerikatt. Sociala pluspoäng. Och idag ska jag duscha! För imorgon ska jag gå på stan en sväng! Åh mitt liv ligger i så stor kontrast med vad jag gjorde för en månad sedan..
 
Det största frågetecknet i mitt liv just nu är: jaha, nu då?
 
Pendlar mellan att joina kollektivet i grannlandet, skaffa mig ett heltidsjobb här hemma eller gå wild and crazy och göra nåt helt annat. Tipza gärna ;););)
 
Mene, for now, im just chillin
 
 
 
 
 
 
.
 
 

Mjukt melodiskt hans tanke talar

Publicerad 2013-01-03 23:27:17 i

2013
 
känns konstigt att säga. Det känns för mycket.
 
Men, nu är vi här.
 
Har mest suttit inne i år.( he he ) Kollat på skins, städat, skrivit, tänkt. Jobbade idag. Vet inte när nästa arbetstillfälle är. Så nu kallar jag mig själv för mångsysslare. Har inte varit arbetslös sedan jag var 17 så det känns ändå helt okej. Tid för svängrum*
 
Har redan börjat spåna på nya äventyr, får se vart det bär. Adjökens
 
 
*förhoppningar om att skriva en bok, träna varje dag, lära mig laga mat och äntligen läsa på så att jag är värdig en politisk åsikt kommer säkerligen bytas ut av de mer nedvärderande men ack så underhållande sysslorna som serietittning och googlande på saker jag inte ens vill veta. Sådant är livet.
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela