thizzz yeawwrrrr

Publicerad 2013-12-31 13:23:00 i

Här sitter jag och trycker i mig godis köpt i Sverige. Jag unnar mig såhär sista dagen på året. För 2014 då jävlar! Lchf, för att jag vet att jag mår bäst då. Men när jag väl börjat äta tunnbröd med bregott och apelsinkrokant från marabou så är det svårt att sluta. Jag vet ju det. Men jag vet ju också att jag kan låta bli allt och glömma bort att längta.
 
Nog om mat. Fast mat är ju allt i livet. Ikväll blir vi tio personer som nog får avnjuta nyårssupén på golvet här i vår tvåa som nästan inte ens är en tvåa. På papptallrikar och i plastglas. Love it. Sen ska vi vara på taket och se staden färgas. 00.00.
 
2013 försvinner. 2013 var nog aldrig mitt år.
 
Samtidigt är jag tacksam över vad 2013 har gett mig. Vid första tanke var 13 en passage mot allt annat som livet har att erbjuda. Men vid närmare eftertanke en slags passage som jag förr eller senare varit tvungen att ta mig igenom.
 
Det har inte varit orättvist, 2013, på något vis. Jag har bara varit lite vilsen. Utan större plan mening eller mål flyttade jag till Oslo. Här våndades jag ett tag, men här blev jag vuxnare. Kan inte stoltsera med att jag känner mig helt vuxen än, men lite mer skinn på näsan har jag fått och lite mer vetskap om hur jag bäst tar hand om mig själv. 
 
Jag har saktat in och börjat spurta på samma gång. Slutat stressa in i situationer och börjat se människor i ögonen.

Oslo var en bitch när jag först lärde känna henne, men med tiden har hon blivit en sådan vän som man alltid vet var man har.
 
2013 RANDOM PICS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Detta ska hända (och eventuellt hända) 2014:
 
Flytta till en trea!!!!!!! På toyen.... Men den är så fiiiiin! Eget rum <3 äntligen
Nytt jobb... eller.... eller inte.... kanske....
Ha en riktig jävla braksommar!! Hur var och när är inte bestämt
Åka ut på äventyr ja det vill jag! jag vill!

HAPPY NEW YEAR!!!!!!!!!!!!!!
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela