brioche

Publicerad 2011-10-28 13:11:46 i Allmänt,



Spontanklippte, hos en kinesisk äldre kvinna som inte kunde engelska. Jag tänkte att vi kunde kommunicera genom gester och bilder som jag visade men tydligen inte. Jag fick tant-lugg. Med en såndär kniv-sax som frisörer har rundade hon luggen på sidorna om mitt huvud så att mitt redan runda ansikte såg extra runt ut. ratsh ratsh hann inte reagera. Sedan när jag påpekade hur runt mitt såg ansikte ut genom att dra en cirkel med mitt pekfinger så sa hon "oui... oui...." och när jag visade bilderna jag hade där det klart och tydligt syntes att det var klippt rakt av så skakade hon bara på huvudet och jag tror hon sa att det skulle bli fult. Men jag insisterade så det blev något mellanting. Så nu får jag ha luggen åt sidan tills den växer ut. igen. Damn you god

men det finns ett +

+ är att det är fett skönt med kort hår!!! Inget mer trassel!!

Ikväll ska jag kanske bli brunett (för att det är hett) men jag vinner ju velVM så vi får väl se om det blir av

he dope

Publicerad 2011-10-27 13:40:30 i Allmänt,

Gym här kostar cirka tvåtusen femundra kronor för tre månader alternativt tjugo pass, helt sinnes! För några små stackars tjejer som bara vill gå på lite bodystep osv. Saknar fristilen lite. Simma tjugo gånger kostade runt fyrahundra, mer okej. Så planen ser ut som följer för moi: Simma minst tjugo gånger fram till jul, gymkort tre månader och sen är det vår och då kan man hoppa skutta och leka i vårsolen! Måste bli hurtig igen och inte sitta vid datan från 08.30-14.45, går ju under! Psykiskt och fysiskt.

Igår lärde jag mig super bass utantill och nästan drop it like its hot

Nu är det bara ikväll, imorgon sen är det helg, sen är det måndag sen är det lååååång ledich!!!! Nina och Maja jag har fått låna ett helt hus tills ni kommer, tors-lör!!! Och sen har vi det här huset lör-sön! Amazing!!



Åh va jag blir glad av den här och er, sådant livslust!

badelibadibadeli

Publicerad 2011-10-26 17:32:22 i Allmänt,

idag har vi varit och badat!! eller inte jag för jag hade tydligen inte packat med mig någon bikini hit till belgium och även inte heller shavat mina armpits på två veckor, tänk er vilken skog!! Det är kul här i belgien för alla måste ha badmössor på sig och killar får inte ha badshorts de måste ha speeedos, tighta. Alla ser ut som bebisar. Det fanns heller ingen cafeteria och ingenstans att sitta när man passade sina barn. Omys. Tänkte nog ta tag i mig själv och börja simma, ny hobby lix, kanske blir världsmästare på köpet, vore ju en bonus.

kelsooo

Publicerad 2011-10-25 14:32:53 i Allmänt,

har börjat kolla på tvserier medan jag duschar, då blir det mycket roligare

livet som ensamstående tvåbarns mamma går bra, rätt mysigt att nattinatta och sen sitta i vardagsrummet och veta att det finns två små liv som sover där uppe. Också rätt skönt att låtsas vara själv i ett hus på kvällen, det är mysigt!

anvers, forts

Publicerad 2011-10-23 21:39:34 i Allmänt,

Glömde skriva om söndagen, tänkte ju redovisa hela min helg. Vi klev upp klockan 11.00, eller jag vaknade 10.40 men eftersom vi har en regel att man inte får väcka varandra innan 11.00 tog jag mig en ostbit och väntade snällt tills de andra slog upp ögonen. stirrade på linda ett tag och så kollade hon på mig med sina vackra ögon och jag vinkade, hon vinkade tillbaka och vände sig om, äsch tänkte jag. Efter ett tag klev emilie upp för att uträtta sina behov, som jag gjort för länge sedan, och då vaknade även amanda som fått sova sin skönhets sömn så angryland var som bortblåst. Och när amanda har vaknat, då är det okej att prata. Så sen knatade vi iväg till marknaden som alltid är på söndag till 12.00 vilken vi endast sett skymten av när vi för en helg sen kom hem klockan 07 något och såg gubbar ställa upp sina bord. Men nu var vi pigga och tur det för den marknaden var en fin marknad, en matmarknad där jag kunde känna olika lukter (läs dofter) för varje steg jag tog. Tror min mamma skulle tycka om det. Vi köpte bröd och våfflor och kompletterade med diverse frukost på carrefour. Solen sken och vi låg i sängen tills 1830 då vi gick en middagsrunda till carrefour. Sen åkte vi hem.

anvers

Publicerad 2011-10-23 21:29:08 i Allmänt,

I fredags var jag på bio, världens bästa bio! Alltså filmen var också bra men själva biosalongen var bäst! Stolar som var mycket mer åt fotölj hållet än de hårda röda hemma och en skärm som var över hela väggen, verkligen hela. Gillar även att man kan köpa glass och äta under filmen. Minus att allt godis kostade en förmögenhet, men smart (snål) som man är hade jag varit på delhaize och handlat kindermaxi innan.

I lördags drog vi till Antwerpen, en stad cirka 1,5 h härifrån med tåg. Hade inga direkta förväntningar men kan säga att jag såg fler snygga killar på en dag än vad jag sett i bryssel alla gånger jag varit där och i Antwerpen var vi inte ens nattetid. Shoppingen var ju också bra. Jag och Linnea avlägsnade oss för lite sightseeing samt modemuseum ett tag och på vägen tillbaka, som vi gissade fram, hittade vi tursamt två second hand där jag gick loss. Hade varit ledsen för att jag glömt googla fram locations men så gick vi rakt in i en shop, då blev jag sååååååååååå hääääääääääääääääääär glaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad

Nu åker båda föräldrarna på jobbresor så dåå ää jaaa big mama, blir spännande



thiz iz my room, klaga inte på lakanet! Det är väldigt jag förutom gardinerna som här inte syns, men mamman har nog läst mina tankar (eller hört när jag sagt till någon att jag har fula gardiner, pinsamt) för nyss sa hon att de hade köpt nya gardiner till mitt rum!!

tjah

Publicerad 2011-10-21 10:07:44 i Allmänt,

Har bokat klipptid in östersund, den 28 dcember, framförhållning!! Det betyder att jag kan räddas vilket betyder att jag kan go crazy och kanske till och med köra en hemmafärgning?? pirri



taazade litte är sjukt sugen på rött!! omg



jättefint

Ps.

Publicerad 2011-10-20 13:10:41 i Allmänt,

Sofiaaaa jag vill klippa luggen som dig!! Så himlans fint! Kan du rekommendera det?? Eller är det en jobbig style?? Kramis på dig!

celibat

Publicerad 2011-10-20 13:07:58 i Allmänt,

Sicken bloggtorka!! För att vara mitt nutida jag.

Här är det lite misär. Värmepumpen till huset fungerar fortfarande inte, josefine ska nog gipsa sin fot så hon hoppar på kryckor och båda barnen är sjuka. Igår haglade det.

Samme har redan varit hemma två dagar och jag har inte varit den bästa på att underhålla, så igår ropade han lite småargt " Sara kom och läs den tioende punkten på den här affischen!" Går fram och läser på något slags tio budord på hans dörr där det stod något i stil med, "Om jag är sjuk så måste jag bli tillkollad och ompysslad minst fyra gånger i timmen". Gav han en tjock bok och sa att han skulle läsa ut den.

Var på franskis idag, nya franskis, det kändes mycket bättre och var i ett mysigare klassrum! Hade vänner och hade redan gjort övningarna så slapp tänka. Jiha. Världens roligaste miiha som inte kan uttala något rätt och jag kan såklart inte hålla mig från att skratta. Ingen annan heller. Det kommer bli roliga lektioner.

Jaaa pågrund av omständigheterna är jag ledig resten av detta dygn!! Och solen skiner!! Ska få åka med emilie till stora carrefour och shoppa loss! Jiha!

Om två veckor kommer majsis och ninsis hit!!! Gladis!!


wsrerttyughiojo

Publicerad 2011-10-17 09:42:58 i Allmänt,















Kullen är lite av mitt favvoställe just nu, kanske för att solen sken och gräset var grönt. Vill gå dit oftare, synd att det kostar pengar. Kanske kan tipsa dem om att ha ett säsongskort för alla dem som först vill flåsa upp för trappstegen och sen bara chilla och njuta i någon timma.

annars så fryser jag ihjäl, det är fel på elementen i huset så de fungerar inte. inte alls. kallt. Har gjort täcket och en filt till en sovsäck och känner mig som en liten korv, fryser ändå. Har även sovit med byxor och tröja. kaaaallllltttttttt

du är stor och stark och snygggg

Publicerad 2011-10-14 17:55:20 i Allmänt,

Åhhh miki har börjat kolla på bert!!! Vill inte laga mat vill kolla på bert!! Fast vet inte om hon är för liten att se på bert? Egentligen? Snart 7? Och klimpen pratar om ståfräs och sådana saker? Borde censureras!!
Idag tog jag steget och bytte till franska tre timmar i veckan istället för sex. Kändes som om hjärtat bytta tunga cementslag mot fjärilsvingar, lättare det vill säga.  Kommer dock sakna alla mina kompisar som jag aldrig pratar med. Ja.
Började skratta högt för mig själv när jag körde hem idag, har inte delat med mig av mitt första besök i kommunhuset. Då gick jag in i en ingång där det stod något med "culture" eftersom den låg exakt där jag fått beskrivet att den skulle ligga. Ahaa kultur, det kanske är där man ska gå in om man kommer från en annan kultur och vill skriva in sig, tänkte jag. Men nej jag såklart in på kulturhuset typ, och där frågade jag jättemånga människor om inskrivning och dom sa "yes for the play". En snäll belgisk tant visade mig sedan till den rätta dörren. hehe de var mer förbryllade än vad jag var
Ikväll skulle jag egentligen vara barnvakt så hade siktet inställt på att äta choklad och kolla på film hela kvällen, så nu ska jag göra det hos linda istället! Wie!

lol på määä

Publicerad 2011-10-12 20:34:27 i Allmänt,

Fick mitt sönderblekta slitna blöta (!!) hår genomkammat av en sexåring idag.

Med en kam. Inte med en borste.

Tovan som jag haft i tre veckor är iallafall borta nu. Och cirka femtio procent av allt hår också.

Förbannade mig själv eftersom det var mitt förslag att leka frisör. och eftersom hon brukar vilja spruta ner det med vatten från en blomspruta och klegga lite med gelé så var mitt inet- tvättat-håret-sen-i-lördag- hår perfekt för tillfället. Trodde jag.

Men ja när det sedan gick att kamma utan att behöva rycka var det gudomligt. Somnade sittandes. oh sweet heaven. Vi körde wii dance 2 också, apkul!! Ska köra träningspass med det imorgon! har förövrigt sovmorgon imorgon så här sitter jag med äckligt hår och borde vilja göra sådant som en nittonåring vill göra men det vill jag inte

På grund av att jag redan nu ligger under täcket och kan göra det ända tills jag blir kissnödig tänker jag gör en hår(resande)historia

här nedan är jag ung och oskyldig (8:an men ändå oskyldig) med ofärgat hår dvs den riktiga brunfärgen, har börjat övergå till normalt hår efter den obligatoriska uppklippt och sneluggs tiden



här tar jag grundenten (coolt ord för att gå ut nian) och har fått en förkärlek till det ljusare, se mina små ljusa ögonbryn ack ack. Även plåster på armbågarna efter fall med moped.


Klipper lugg utan att veta vad plattång och stylingprodukter kan användas till. He he



Färgar brunt för det är mycket häftigare och är häftig som faen som hänger ett tag med brollehhh



kommer äntligen till insikt om att jag inte passar i lugg och här ska jag på ascool fest



blir blondish till skolavslutis igen, blondes have more fun på sommarn lix



oh yeah photoshoot innan den stora förändringen till hösten...........



MÖRKT vilken överaskning (har börjat måla ögonbrynen här wowzz)



lite mörkareeeeee



och här tadamtadam gjorde jag det inte ljust till sommaren! oh my



sen blev det höst och jag gjorde lila hår. Det fulaste jag någonsin haft. Och så hade jag i flera månader.



På väg mot ljusare tider!!!!!!!!1 (hahaklyschi)



och för tillfället



och nu letar jag efter en snygg kändis att sätta här som det nästa steget! Brunt ofc. Ska bara använda slut på mitt silvershampoo först! Man är väl ekonomisk, inte snål. Tipsa gärna om bild att ge till fransktalande frisör eftersom det förmodligen är en sådan jag kommer hamna hos. Tack på förhand.




HE j

Publicerad 2011-10-10 21:59:02 i Allmänt,

sådäraja ville bara informera om att duktigheten ploppade upp i min kröpp och att jag nu har ansökt till distanskurser till våren, wow

helgishh

Publicerad 2011-10-10 13:22:32 i Allmänt,

Nästa helg ska vi åka till ikea och göra utflykter, det känns otroligt lockande!! (inte ironisk faktiskt)

Helgens höjdpunkt var såklart den omtalade togafesten hos nato, det var kul att ha på sig ett lakan det kändes så hemtrevligt att man var invirad i sina egna sängkläder en hel kväll!! Kunde somna utan täcke också eftersom jag redan hade på mig ett lakan!! Så praktiskt. Tog oss hem på morgonen efter många om och men, började korsa ett fält på jakt efter taxi och lerade ner hela skorna. Det kanske var tur eftersom jag hade trampat i hundbajs tidigare och nu kunde man inte se vad som var lera och vad som var bajs. Rätt sweet. I alla fall tyckte jag att det absolut roligaste kom från vår taxichaffe, han hade tydligen en brorson som var nörsk och berättade att hans favoritord på norsk/svensk var talet åtta. "åtta hahahahhiihihihoho, its so funny to say, åtta hihihihihi"





girls love sushi!! Aldrig köpt hemkört här förut, blev en pinsam sekund när vi gav exakta pengar och sa thankyou goodbye utan att dricksa, borde kanske gjort det

om det är så låt mig veta

Publicerad 2011-10-07 18:07:17 i Allmänt,

Ledig idag som sagt!! Franskan gick väl sådär, svarade på allt förutom att jag inte kunde gissa något på vad hylla och skåp hette. Åkte sedan in till bryssel för att möta upp några för lunch, det blev donkish in my heart, åt typ en mcfest fast den hette något annat och hade jätteäcklig sås som smakade som något jätteäckligt. Men jag åt upp den ändå.

Sedan fick jag vägvisning till gatan där man shoppar och så shoppade jag en bajsgul höstjacka och en fin väska. Sedan hittade jag vägen till centralstationen helt själv och utan att gå fel (!!!) Så stolt över mig själv

Nu har jag shoppat loss på delhaize och trycker i mig några kindermaxi, ikväll kommer några girlz hit och jag ska beställa sushi!!! BRAAA FREDAAAHHHHHH



Kom spring

Publicerad 2011-10-06 14:49:50 i Allmänt,

Jag måste köpa en höstjacka!! Typ nyss!!

Denna vecka är extremt chill för min del, barnen lekte hos kompisar igår och idag åker "familjen"  till Suedoa så imorgon är jag ledig!

Igår skulle vi in på kvällen och hämta en vän från tåget samt träffa vänner på genomresa och såklart ska ju allting gå så himla bra. Tog fel tåg in och missade sista tåget hem. Love life gjorde vi då. Som tur var hade jag ju a to the manda med mig så vi fick kompispris! Och som tur var hade vi en trevlig kväll och jag käkade musslor!! M M MM

Idag har jag dammsugit mitt golv för första gången sedan jag kom hit, det är så jobbigt att släpa upp dammsugaren tre våningar. Har även sovit, kollat på scrubs, kollat på pochahontas och försökt att plugga franska till PROVET imorgon.

Jag kommer att vara dålig och jag accepterar det, för det är inte mina prestationer som gör mig till en bra människa det är hur jag är. Tack mig själv det var bra sagt.

Nu ske je hemte barnaa

det bra stannar kvar

Publicerad 2011-10-05 13:36:17 i Allmänt,

Idag saknar jag att sova i mina egna sängar, ligga på golvet och gosa med sigge och lasse, tina köttfärsås och äta ut burken, stanna hemma från skolan och gå runt i pyjamas, sitta i wallraff och få skrattanfall, att få en jättejobbig svenskauppgift av riitta som sedan visar sig vara enkel och man känner sig smart, saknar att skippa någon lektion och istället åka hem till någon och mysa, saknar att hyra film på biblioteket,  åka till byvägen och äta mangoraja,  förisa med alla vännisar som jag saknar så himla mycket och sedan bakismysa med alla vännisar, saknar att vakna upp en torsdag med tungt huvud men ändå gå på skolan, saknar att köra min vita volvo på vägar med lite trafik, saknar hemmalukten, saknar att komma hem till rödis och middag med cola står på bordet, saknar mamma och pappa, saknar att gå in på majas rum utan och knacka och lägga mig och skeda och fråga om jag också får kolla på filmen och sedan stanna kvar fast hon säger nej,  med mera.         

Det känns ändå okej att sakna, jag är inte ledsen, jag vill inte åka hem, jag bara saknar. Känns lite fint. Jag har haft det fint, lever fint  här också och det ska bli fint att vara hemma två veckor i jul och bara göra allt det jag saknar och vara med alla jag saknar.

ca tre veckor innan jag åkte









































.

Publicerad 2011-10-04 22:58:59 i Allmänt,

IDAG BLEV DET HÖST HÄR, BLÅSIGT REGNIGT OCH JAG MÄRKTE ATT DET FANNS LÖV PÅ MARKEN, MASSA LÖV

DETTA ÄR ETT MINNE BLOTT:

X

Publicerad 2011-10-03 00:19:16 i Allmänt,

sådär, har man gjort sitt belgiumalbum på facie, kommer att fyllas på varenda söndag känns det som

bra helg

hejdå

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela