idag ska jag köpa en mobil

Publicerad 2013-03-23 10:43:05 i

 
Ögonblicksbild. Evve smygsnarkar, mest tung andning men med en liten snark här och där. Vi vaknade pigga som små svin klockan 06.55 imorse och kollade på pretty little liars och jag fick ett sådant chokladägg med vit gegga i av henne som jag var för snål för att köpa själv. Sedan somnade vi. Nu vaknade jag.
 
Igår skrev jag kontrakt på Krogh's Kaffebar. Fick löneförhöjning och chefens chef (som de andra anställda är övertygade om att han skulle vara perfekt som Christan Grey) sa att jag hade fint smil. Har även kirrat kvällsjobb på bokis starting today så nu kan jag leva utan den enorma pengaångest som legat som en förbannelse över mig de senaste veckorna. Som jag sa till någon: förut var jag ekonomisk, nu är jag rent ut så jävla snål. Men igår unnade jag mig subwaymacka, tacos, cöla och hallon med oboy!!
 
Vad som är jobbigt i livet just nu är att jag förmodligen har nagelbansinfektion och sådan enorm träningsvärk i vaderna att jag inte kan stå upp.
 
Men ikväll ska vi ha fest. Det är alltid kul. Men ingen orkar städa på söndagarna ändå och det ser ut som skit här hela veckan. Det gör det ändå, även om vi städar. Såaatteee. Ja.
 
Peace

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela