trummatrumma

Publicerad 2012-07-11 12:22:27 i Allmänt,

Hej vänner

Livet är rätt bra ändå. Jobbar ibland, det är helt okej. Ledig ibland och då latar jag mig. Ikväll ska jag besöka det "nya" marité för första gången. Hela familjen har börjat äta lchf igen. Ska snart ut och springa. Nyss bokat biljetter till götlaborg! Snart är det yran och stråket och allt vad det innebär! Ja livet är rätt bra ändå.

Tillbaka i verkligheten

Publicerad 2012-07-06 14:49:46 i Allmänt,

BSå hände det. Jag lämnade det vita huset i kurvan 05.00 i måndags morse. Fick ringa efter den försenade taxin som hade fått fel adress. Så bra blev min franska, inte ens min adress kunde jag uttala rätt. Gråten satt sig i halsen när vi passerade delhaize och när vi åkte igenom rondellen vid skolan kunde jag smaka på salta tårar när jag kippade efter andan. Tanken aldrig mer ekade i huvudet och blev för mycket. Fredagen innan vinkade jag av en hysterisk sjuåring och kastade slängkyssar till båda barnen som dom knöt en rosett på och förvarade i hjärtat. Det kändes.
Hur som, sista helgen i Waterloo kunde inte blivit bättre. Gick på universitetsfest på Ulb där det var obligatoriskt att slänga sista centilitrarna i ölglaset på någon. Lördagen gick åt till att shoppa sola samt middag hos mig. Stamp sedan b-club. Söndagen hängde jag med linds och sa hejdå till allt. Tog finbilen på chaussen och åkte lite extra. Avskedsmiddag på min favoritrestaurang. På kvällen kom alla mina kompisar och sa hejdå, mina fina kompisar vad jag saknar oss. Känns så långt bort när jag skriver om livet där borta nu.
Kom hem och möttes av kusinfamilj, åkte till odensala och fick fika. Maja kom och hämtade mig efter jobbet och vi åkte hem. Förundras över fjällen och höjdskillnaderna. Att folk omkring pratar svenska men att dom inte pratar med mig. Att kunna ligga i soffan på kvällen och zappa med kvällsfika. Det är skönt att vara hemma. Är dock för lätt att gå till kylen och äta hela tiden. Måste sluta med det.
Första lediga dagen sen jag kom hem idag. Jag funkar bättre än förväntat på nya jobbet. I onsdags blev jag bjuden på tårtkalas och fick träffa flera bekanta ansikten. Som att förflyttas ett år bakåt i tiden. Men vi är mognare, såklart.
Idag har jag sovit, tränat, googlat, läst, ätit och solat. Nästan alla mina favoritsysselsättningar. Fortsätter att ägna mig åt sådant jag gillar så ikväll ska jag träffa efterlängtade själar och kanske förmå mig med ett besök på Marite.
Är på daddys padda så detta inlägg blir oestetiskt utan bilder. Live with it. Kram

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela