there is love

Publicerad 2011-09-30 11:34:14 i Allmänt,

Kände att jag behövde en saradag idag så jag skippade franskis, tröstshoppade skönhetsprodukter som jag brukar när jag mår dåligt och la mig för att kolla på filmen "honey 2". Sen visade sig filmen hacka var tredje minut så då kollade jag på scrubs istället. JD finns alltid där för mig då jag behöver honom. Gick och duschade, färgade ögonbrynen, käka lunch och ska gå ut och chilla i solen när städparet kommer.

Kommer att skämmas lite när jag ligger och latar mig och de städar mitt badrum som är äckligt. Men det är ju deras jobb egentligen. Om min mamma skulle ha städhjälp skulle hon städa innan så hon inte skulle skämmas över hur ostädat det var när städarna kom. Men då är det ju ingen mening. Jag ska ha städare när jag blir stor, skönt att komma hem till helgen och hela huset luktar citron!! Future me kommer att älska det. ( har jag skrivit detta innan?? känns som det)



skulle ta en till cool estetisk bild när jag var ute och gick igår, lyckades jag? Kommentera gärna ja/nej



skulle ta ännu en cool estetisk bild när jag läste en kväll, lyckades jag? kommentera gärna ja/nej



solar gärnet här, får rediebränna!! gött, ska få mer nu



tis

Publicerad 2011-09-27 21:19:19 i Allmänt,

åt lunch, spagetti med någon tomatsås på burk som vanligt, åt upp allt, var inte mätt var tvungen att koka en till omgång, åt upp, blev mätt. Idag kunde man vara barbent igen om man ville men jag ville inte det så jag svettades i jeans ändå. Var på franska som vanligt, ut med picco som vanligt, jobba som vanligt fast lite längre, springa som vanligt och sen inte som vanligt men som kommer bli vanligt GOSSIP GIRL!! Love puss kram



Var tvungen att googla fin bild från detta första avsnitt säsong fem som var ack så bra som vanligt men med lite ny vinkel ändå wowsie I <3 GG och kommer alltid att göra in my heart

nu är han snäll, ja absolut

Publicerad 2011-09-26 13:49:57 i Allmänt,

Lördagkväll började bra, skulle gå på en cool klubb som visade sig vara coolt om man var sexton och vill betala överpris samt dansa till musik som inte är musik. Gick till vårat älskade celtica istället och köpte vattenmeloncider som vanligt. Allt var som vanligt och det var kul. Skulle ta morgontåget hem när något som inte får hända händer, tar taxi i misären och sover fyra åt fel håll i två nittio-sängar. Ja det var skönt att jag fick vara ledig och sova imorse.



har haft min måndagsprommis med picco, så här ser han ut när jag kommer varje gång, måste ruska liv i honom han hör inte när man ropar

no sightseeing

Publicerad 2011-09-24 16:19:17 i Allmänt,

Idag har jag sprungit efter en lillkille och lekt monster i fyra timmar! Jobbade extra för en annan familj som skulle på fotbollsmatcher.Det är ungefär som hemma, skrikande tränare ännu mer skrikande föräldrar och körv att köpa. 

Har shoppat upp det jag nyss tjänat in, ett linne till ikväll ett lipbalm färgafransar grej och ett läppstift. Solen skiner och nu ska jag sola ett tag sen duscha sen äta någe sen gå till linda! Livet e gött

"man skriver aldrig hello"

Publicerad 2011-09-23 18:03:00 i Allmänt,

FREDAAAG!!!



Känslan av att sminka sig för första gången på en vecka!! Skönt!!

Idag har jag varit på franska och blivit ännu mer förvirrad sedan gömt mig för städarna här hemma och kollat på dyngkåt och hur helig som helst på svt play, Mia Skäringer är härlig jag gillar henne. ( Tänkte skriva rätt härlig men kom på att hon inte bara är rätt härlig utan bara rätt och slätt härlig)  Nu har jag nyss blivit ledig och ska traska ner till Amanda för lite tacos och lite annat gott. Wii!! Oui oui!

FICK LÖN IDAG PAPPA

Publicerad 2011-09-21 22:52:37 i Allmänt,

Momma jag har skickat ett grattis-sms till dig, hoppas att du äntligen har lärt dig så mycket att du redan har läst det

Efter jobbet idag åkte vi hem till Mika för att fira henne som också är ett födelsedagsbarn! Glass kakor choklad och chips med svensk tv (!!!!) i bakgrunden.

Här har vi inte det så jag kan inte kolla på tv4 play då det inte går att se utanför Sverige.  Häromdagen blev jag så idol-sugen att jag kollade med familjen genom skype. Kvallan var pissdålig men det var värt det!!



Gosbild från förra onsdagen!

avis på att lindo träffat cimme

Publicerad 2011-09-20 22:00:33 i Allmänt,

Heute abend habe ich französich gehabt, es war sehr langweilig und meine lehrerin habe mich "Sari" gennant

(OBS!! Har inte använt google translate)

Aujourd'hui, j'ai eu les Français, il était très ennuyeux et mon professeur a surnommé moi le "Sari"

( OBS!! Har använt google translate)

Idag har jag haft franska, det var mycket långtråkigt och min lärare har döpt mig till "Sari"

Imorse hann jag inte äta någon frukost och inte borsta tänderna på grund av diverse omständigheter. Men det gick bra ändå, jag åt en banan i bilen och försökte sedan att inte prata med folk på lektionen.



Med denna bild vill jag förmedla en hjälplös känsla, den föreställer min storasyster som jag matar på ett sjukhus

all at once

Publicerad 2011-09-19 11:24:44 i Allmänt,

Det blev en hård helg, två utgångar i staden!

Vi åker tåg in för två euro om man har tiokort och sedan taxi hem för ynka trettiofem om man har en amanda med sig som sätter villkoren!

I lördags regnade det och då man är nybörjare på att bo här och inte tänker på att det regnar större delen av tiden, dvs inte har med sig ett parra, då blir man blöt. På toaletten på celtica finns en sådan där handtorkare som man her ner händerna i, inte en sådan som har en rund blåsgrej. Där stoppade jag ner mitt regnduschade hår ihopp om att jag återigen skulle se fab ut. Svängde upp framför spegeln och ja där stod ett troll! Tovor i hela håret snyft snyft fick köra hästsvansen snyft snyft

Iallafall kan jag berätta att en utgång här (på det stället jag ahr varit på, hehe har visst bara avrit på ett) kan liknas vid en utgång i turkisheee, det är sådan grov tafsning att man knappt vill dansa! Jag blir rädd. Fick armbåga en kille hårt i magen och springa till andra sidan för att göra mig av med honom och ändå följer han efetr?? aaah hon retas med mig för hon vill ha miig, eeh vaa?? Nej. Får gå på ett annat ställe och jämföra på obekvämhetsskalan, hoppas det finns något som ligger på noll.

Imorgon har jag varit här en månad! OMG



Här var jag nervös på hotellrummet och hade fått en vagel på ögat och hade ingen aning vad som väntade mig! Det var tider det

strawberry daiquiri

Publicerad 2011-09-16 19:00:48 i Allmänt,

Älskar att det är som att jag redan fyllt 20 här, ingaaa probleeeem mannen

såhär såg det ut förra fredagen:



Så ska det inte se ut ikväll.... tscüsss

I feel dizzy all laid back and Im to blind to see

Publicerad 2011-09-15 12:45:47 i Allmänt,

Tjenixen kompisar, idag är det torsdag dvs min egen dag! Har hela dagen bara åt mig! Har kollat på scrubs två avsnitt, tvättat, bytt sängkläder, joggat med linnea (har kommit på att man nog ska skriva jogga istället för springa) och nu ska jag bara chilla tills klockan 15.00. Awesome.

Har förrsten nu varit med om klyshan att fråga "vad" istället för "vem", tydligen lite för kultiverade kretsar här...



Har fått många finnar i pannan, wtf jag har inte haft så många finnar sedan hmmm har aldrig haft så många finnar??

Bruxelles fo shizzle

Publicerad 2011-09-14 11:03:24 i Allmänt,











Idag fick jag sovmorgon, har letat efter klubbar (man är ju så himla världsvant spontan, inte), pluggat un peu franska och nu är det playdatezzzz fo shizzleeeee!!

I see you rollin'

Publicerad 2011-09-13 19:50:32 i Allmänt,

Idag har varit den första hektiska dagen här! Skjutsade barnen till skolan, franska tre timmar, hem och ut med picco, äta en snabbis, gratis fika med mika på scanshop, hämta barnen, laga mat och ha dem lite längre än vanligt. Brukar "jobba" till klockan sex men idag "jobbade" jag till klockan halv åtta. Nu ska jag ut på springis med amanda, ska träffas vid hitleraffären klockan åtta! Wiwo

Har kommit fram till att man blir rätt sliten av att ta hand om barn, ska nog inte bli mamma på ett tag tror jag. Det känns väl bra mamma??

Idag på franskan satt jag bredvid en gubbe som luktade gammal och rök. Han var snäll och undrade hur man stavade östersund och tyckte det var coolt med ö:et. Men jag ska nog inte sitta bredvid han igen, var tvungen att sitta med ansiktet åt andra hållet hela tiden. Det är jobbigt med franska för jag uttalar alla saker fel när det är min tur att säga högt i klassen. Det är inte kul, det är tråkigt. Vill gå en gång i veckan istället för två. Sa det nyss till pappan här, men han tyckte jag skulle fortsätta. Och så började han leta efter en barnbok han tyckte jag skulle läsa.



En cool estetisk bild. Tycker det är pinsamt att ta bilder åt mig själv hållet när jag är ute i samhället. Men här gjorde jag det ändå, lite snabbt och coolt.

men det gör jag inte heller

Publicerad 2011-09-11 22:03:26 i Allmänt,

Jaha

jaha, ja, jaha

igår hade vi en fin solig dag i bryssel. Jag köpte ett par heels en brösthållare och ett par sovshorts. Denna gången hittade vi till newstreet aka shoppinggatan direkt, men inte för att jag kom ihåg vägen utan för att vi frågade direkt. Åt våfflor återigen men inte lika goda som där jag och pauwi åt!!

Hehe det kom fram en gammal dam som skulle till paris och frågade oss på ett annat språk än franska, ryska tror jag, hur hon skulle ta sig dit. Eller det var iallafall vad jag trodde att hon frågade men det kan jag ju egentligen inte veta. Hon förstod inte engelska heller så när jag sa att " I dont understand you, and I dont know anything because Im  a tourist" så fortsatte hon peka på sin biljett pariiis pariiiiis och följa efter oss. Stackars lilla tant. Men hon gick inte och frågade någon annan heller.

Sedan hade vi våran första utgång i bryssel, vilket var rätt intressant. Tog taxi hem till lägenheten, somnade. Idag har vi haft världens bästa söndag som ni såg innan. Det är så skönt att vara ledig hela helger!!!!



rainbow profilepic!! Var sådär tjejiga och alla fick ny bild på facie. Hi Hi Hi hihihihihi. Gårdagens smink och dagen-efter-plufs gjorde att mitt ansikte var tvunget att försvinna!! Men älskar stället


Mamma fyllde femtio igår

Publicerad 2011-09-11 18:44:01 i Allmänt,

är i wilmas lgh, har druckit cola ätit pizza chokladmousse nutella pannkakor mackor apelsinjuice och daimgodis! Kollat på because i said so gossipgirlavsnittet där chuck och blair hookar i taxin en halv hpfilm. Söndag aaaaahhhh
mer om gårdagen senare

avec

Publicerad 2011-09-09 13:26:12 i Allmänt,

hej jag lever

Att köra bil på motorväg som har mer än två filer och mer än en avfart är mer än vad jag klarar av, och att det dessutom finns en till växel??? sexan?? vadå?? Med en gps plus tre skrikande tjejer "snabbare" "det hållet" "neeej deeet hållet" aaaah jag satt mig i kartläsarsätet på vägen hem.   What doesnt kill ya make ya stronger oh yeah! kunde nog ha krockat x antal gånger men gud var nog på min sida eftersom jag skulle till kyrkan. AMEN

I kyrkan som inte var en kyrka utan typ ett lägenhetshus var det kul! Var alldeles uppjagad av den förfärliga färden och satt mest och fnissade inombords och utombords. Jätteroligt att träffa alla svennisar, blir nog många turer till hufvudstaden skulle jag tro! Wii

Idag har jag genomlidit ännu en franskalektion då jag kände mig helt inkompentent, när alla säger "aah oui" rynkar jag på ögonbrynen. Idag fick alla säga vilka språk de pratade och det fanns en till svenskis! Praise the lord! Satt bredvid en engelskkvinna och en usaisktjej, vill bli kompis med usatjejen hon är 24 heter breanne har fint rött hår och skrattar mycket!

Josefin hämtar barnen idag så nu har jag helg!!!!! Tröstar mig med lite choklad (synd om mig för att jag inte kan franska) ska gå på en långis samt fylla på mobilen. Ikväll blir det mys med waterloogangstas och imorgon bryssel och utgång!! cant wait



Den här bilden gör mig glad

drop it down low

Publicerad 2011-09-08 11:42:20 i Allmänt,



Idag har jag faktiskt kört springa 1, det regnade men gick rätt bra, dog nästan i en uppförsbacke


Mamma och pappa idag ska JAG köra bil i centrala bryssel, men det ska nog gå bra.  Såg att ni hade ringt igår men har nästan slut på pengar på mobilen så kunde inte smsa att ni skulle ringa igen så ni kan ju ringa idag istället om ni vill!! Om ni vill ha ett livsstecken efter färden lix.

Det var det

xxxx / Sara (bilden)

(om ni undrar varför jag står med datornuppe i luften i köket och tar kort på mig själv så var det så att jag hade lust)

MY FIRST KISS WENT A LITTLE LIKE THIS, AND TWIST

Publicerad 2011-09-07 22:41:09 i Allmänt,

HEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJ

vad


fint



och


luftigt



det



är nu

!




Idag har jag hjälpt Mika att packa upp flyttlådorna i hennes "familjs" nya hus medan våra små barn bygde kojor. Det är nog roligare att packa upp flyttlådor än att packa i dom. Dock förstod vi inte hur vi skulle montera sängarna eller parabolen, trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle behöva innehava kunskap till sådana saker. Ikväll har vi suttit på pizzahut (glass) i några timmar det var skönt kult gult osv.

Har gjort två spotifylistor

springa 2
springa 1

ska springa någon gång




Imorgon är det aupair träff in brusselss wii spannend!

så skummet yrde

Publicerad 2011-09-06 23:42:18 i Allmänt,

Har idag efter en jobbig dag äntligen tagit bilen till donken här. Ett fett fräscht dönken som hade chokladmousse!! Men den var äcklig fick jag lära mig, den hårda vägen. Körde bil i ca en timme, försökte lista ut var vägen över tågrälsen gick. Jag och mina medpassagerare kom dock inte på det. Det var synd. Vi fick gå en bit in das regen istället. Mysigt häng blev det!

Glömde säga att franskalektionen var lite bra då jag träffade tre andra aupairer. En från USA en från tyskis och en från das netherlands. (undrar vem som bestämde att usa ska skrivas USA, eller räcker det med usa? Lite extra egoboost för landet med stora bokstäver) Hon från holland berättade i sin första konversation med mig att hon dejtar en kille från afrika med rastaflätor som rökte. Vet inte om hon menade rökte på eller bara rökte. Hur som var det lite konstigt.

Har sovmorgon imorgon men hoppas på finvere så jag kan ta en morgonprommis!

Idag sa ett barn att jag var den bästa aupairen de någonsin haft, att jag var roligast liksom! Sedan sa den att varför är du så fiiin?? Och gav ungefär 15 pussar på kinden. Visst ska man kanske inte tro på allt en sexåring säger men ändå värmer det litegrann. (om vi bortser att jag någon timma tidigare blev utsatt för något som i omvänd situation skulle anmälas, hehe) 

KRamiIIIiIiIZZZZZZZZZZZZZZZZZZzZzzzzzzzzzzzZZ

nyss ätit en banan

Publicerad 2011-09-06 14:28:49 i Allmänt,

har varit på franskalektionen.

Kom två minuter innan lektionens början, parkeringsplatsen full men YEESSS en bil ska åka och jag glider in. Kollar på tvskärmarna var jag ska vara, får hjälp av en vänlig gubbe som visar vägen. Sätter mig längst fram i kanten av vana, andas ut och tycker det känns bekvämt. Sedan kommer lärarinnan och börjar babbla på franska om bonjuor monsieur madame och alla svarar tillbaka och verkar förstå allt hon säger?? Jag hör bara blablablabla som håkan i sunes jul och tror att jag måste kommit fel? Nej det har jag inte. Franska steg 1. Men varför kan alla redan då???

En burdus madame i slöja sitter bredvid mig, hon kan inte engelska, hon kan nog bara franska. fast inte så bra. När man ska säga efter fröken säger hon högst av alla och gärna när det är tyst. Vi försöker prata med varandra ibland när vi ska göra övningar. Det går inte, men hon vässar min lila penna i sin vässare när hon ser att den knappt går att skriva med. Snäll.

Jag har aldrig förut drabbats av den här sortens okunskap, att verkligen inte fatta någonting, att verkligen måsta koncentrera sig för att hänga med, det var jobbigt! Ville grina i början men sedan sa jag till mig själv att jag är där för att jag vill lära mig och om jag inte lär mig så är det ingen fara, jag lär mig det jag lär mig liksom.

Konstigast var att alfabetet faktiskt var nästan som det svenska, förutom h "asch" e "ööh" och  x och y som var jättekonstiga.

Kändes som jag gick i lågstadiet, det värsta är att jag borde vara i en nivå för dagis,  hoppas vi får sjunga nästa gång



lättar upp mina bedrövade känslor med en bild påå EVVOOOOOO in tha park eating some jordgubar, känns bättre

sängkantdö

Publicerad 2011-09-05 22:23:13 i Allmänt,

HEJ GRODLÅR
vet inte varför just grodlår men nu blev det så. Är fortfarande irri på att det inte går att få mellanrum mellan raderna = blir så fult och man tappar helt sugen på att få till ett bra inlägg så man kanske till och med skippar det. GUDANES GRODLÅR, MEN VAD I GUDRUNS GRÖNA GRODLÅR (fin liten harang om man vill icke-svära på ett gulligt sätt)
Igår var jag på prommis med sällskap, åt pizzahut glass som man får äta hur mycket man vill för ynka 3,5 Euro, läste bok, fick mat och gick på prommis igen. Ja vad i gudruns gröna grodlår jag promenerar.
Idag efter att jag lämnat barnen har jag kört ett litet styrkepass, kollad på en halv film (nick and norahs infinite playlist, har redan sett den och ville bara se den för att se om de sa något fyndigt någon gång men sen kom jag på att jag faktiskt kanske hade bättre saker för mig, vilket jag ironiskt nog inte har) gått ut med picco, försökt göra omelett (misslyckad men god ändå) duschat, läst och "jobbat".
Jag kan inte kalla detta för jobb, jobb ska ju vara stressigt jobbigt och krävande på sammagång. Det här måste nog defineras som ett "chilljobb", ett i taget liksom, ibland inget. Älskar chilljobb. Sedan har jag mest läst hela eftermiddagen. Hundraåringen, lite inspirerande typish.
OCH IMORGON MINA FANS ska jag gå på min första franska lektion/franskalektion. Ingen aning om någon som ska gå i klassen, kanske inte är någon svensk alls, undervisningen måste ju ske på engelska?? eller?? Jag vet inte?? Kanske inte finns någon parkering?? Kanske måste parkera tio minuter bort och sedan springa till klassrummet vilket klassrum det nu är?? och vara alldeles röd med svettdroppar i pannan och måsta sitta längst bak i klassrummet och inte få några kompisar pågrund av att jag missade namnrundan.
alltid posse, peace
sakno lasso lito, och siggo

allan karlsson

Publicerad 2011-09-04 10:43:58 i Allmänt,

Solade mer än vad jag har gjort på hela sommaren igår! Wowsie!
En till vän anslöt på kvällen (lägenhetstjejen!!!!) och vi hade trevligt tills det började spöregna. Gick hem till lägenhetstjejen som har världens mysigaste lägenhet innan vi var tvugna att trotsa ovädret och gå hem. När det blixtrar här blixtrar det ordentligt. Om det regnar regnar det och då blir man blöt. Men vi fick låna paraplyn.
Idag är det visst söndag igen, äter godis i sängen och läser en bok. Som hemma fast här
nu har paui åkt hem :(

life is life wihoaaa

Publicerad 2011-09-03 10:59:09 i Allmänt,

Två veckor har jag varit här nu, det känns som mycket längre!!
Det har kommit flera vänner nu också och det ska komma en till vän på söndag. Igår spenderade jag den varmaste dagen hittills med paui, hjälpte henne att bära resväskan nedför självmordstrappen och sen solade vi tills det var dags att hämta barnen. På kvällen bjöd familjen mig på ett glas champagne innan jag gick vidare för att äta sushi med the aupairs! Sedan drack vi som inte gillar öl hallonöl (smakar som berliner weisse, den vi drack på hardrock café i berlin) på oscars (känns som olearys fast utan dansgolv) innan vi kunde promenera hem barbent utan att frysa, i september!! gashhhhhhhh
Detta är frukosten, ultimata, om någon hälsar på mig måste vi äta den här frukosten!!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela