just blogin away

Publicerad 2012-05-31 16:54:05 i Allmänt,


En dag hos frisören



hipp snedbena med tofs. Extremt highfashion.



Elegant fläta. Redo för att gå på bal.



slutligen det vinnande konceptet. Väldigt sofistikerat.

en hatt

Publicerad 2012-05-30 11:27:37 i Allmänt,

hejhejhejhej

Upptäckte en obehaglig sak idag, inga flyg går hem till östersundis den helg jag planerat att åka hem.. Djup suck. Så blir antingen fredag eller måndag. Och jag börjar jobba den måndagen. Oh my godddddd

Idag jobbar jag från kl 11.30 till 21. Vanlig jobbdag på ett vanligt jobb.. hehe... Ska låta barnen kolla på film osv. Mys! Och dte bästa av allt!! VI SKA ÄTA LUNCH PÅ PIZZAHUT!! Och amanda ska äta med sina barn på pizzahut!!!! Lunchbuffé och äta så mycket man orkar. JA:DDDD

Hejsi



GLaaaaaDDDD För snart PIZZZAZAZAZZAZAZAZAZAZQZAZZZAAZZAZA

barnvaktishhhh

Publicerad 2012-05-29 21:41:59 i Allmänt,

"jag bryr mig inte så mycket, man kan leva livet utan att bry sig, eller så klart att man ska bry sig om vänner det är viktigt, men allt behöver man faktiskt inte bry sig om"
När jag brydde mig för mycket om att det gjorde ont när hon kammade mitt hår

"nej det är inte sant, sara brukar träna ofta också jobbar hon ju faktiskt rätt mycket"
Som svar på tal till att jag skulle ligga i soffan och äta godisnappar hela dagarna.

Åh mina härliga barn.

I helgen gjorde vi mycket, bland annat schlagerkväll hemma hos mig. Åh vad det väckte patrioten inom mig. Satt med blågul flagga i ansiktet och tjöt till varje gång vi fick poäng. Stolt svensk, inte längre lagom, utan vinnare!

I söndags begav vi oss till den belgiska kusten, ett av de bästa besluten vi gjort. Underbart att se palmer sandstrand och hav. verkligen inte belgien-känsla.För mig har Belgien och fram för allt bryssel förknippats med färgen grå sedan jag kom hit. Vi hamnade i jakt på ett Esso och kom ut på vischan och det avr tvärtom, så himla fint. Genuint. Grönt. Varmt. Välkommet. Förmodligen hade mina känslor något att göra med att det var 30+ också, men ändå. Då kände hjärtat att det ville bli gammal i ett belgiskt tegelhus, långt bort från allt.

Håhå helgen fick sitt avslut igår då vi åt dominos i kvällssolen. Ack ack, dessa saker jag tar förgivet. Snart upplevs ni aldrig mer.








comin straight from california

Publicerad 2012-05-24 17:34:13 i Allmänt,

KLIBBAR SÖNDER!! Vi har jättefint väder. Men såklart är jag svensk och måste klaga lite. Skulle vara nice med en swimmingpool också.

Idag har jag skjutsat barna, gymmat, solat hos emli, gått en prommis och nu väntar jag på mat. Är lite sådär halvledig som jag är var tredje torsdag. Chill. Ikväll ska vi nog besöka la mezza, en nightclub alldeles i närheten som vi inte visste fanns förrän en vecka sedan. Helgen ska bli solig så vi har nog vad vi gör, pressa. Måste bli brunare än Möller som är på malaga just nu. Fast jag är lite solorolig, har upptäckt en leverfläck på min rygg som inte känns eller ser ut som den ska. Får åka till doktorn och kolla upp det när jag kommer hjem!



Das långhelg

Publicerad 2012-05-21 09:35:10 i Allmänt,

Kristi himmels och jag fick ledigt fyra dagar i rad:


Stamp, onsdag och ta två betala för en



Torsdag blev godis i emilies säng och sedan hämtpizza


Luxembourg! Fredagen spenderades med morotsoppa, fantastiska vyer, tyska och tåg.



Sofistikerad middag á la alice, avatar och Samstag-ausgang in Brussels. Någon fick ha roligt och det var roligt tyckte jag.


Söndags-solning som senare blev till blixtar och dunder.

15 MAJ VAD FAN

Publicerad 2012-05-15 13:12:15 i Allmänt,

Belgien är ju underbart. Igår satt jag i shorts och mina nya gula bikini i La Hulpe, idag haglar det så att taken blir vita. Snälla söta moder jord bestäm dig för ett sorts väder, förslagsvis sol, pina mig inte såhär.

Inte blir det bättre när var och varannan människa diskuterar hur härlig våren förra året och alla år dessförinnan varit. " Våren här i Belgien är underbar, sommarväder från och med Mars". Jo Tjena.

/ Bitter tjej som nyss gått ut med en hund i spöregn

hur ska det gå

Publicerad 2012-05-10 14:50:10 i Allmänt,

Igår lärde jag mig att spela biljard på riktigt! Dvs utan att människor hånade mig för mycket. Nu ska jag öva tills jag blir pro.

Nu har alice cyklat hem till sig efter en eftermiddag hemma hos mig. Vi såg Simon och ekarna, jag gillar att läsa boken och sen se filmen. Ibland kan det vara kul att variera sig lite och göra tvärtom också.  Spännande att se vad som får ta plats och vad som glöms.

Den här veckan har jag fyllts på med härlighetskänslor lite då och då, av att se de stora gröna trädkronorna breda ut sig över chausse de tervuren, dricka en isglassdrink istället för vin, höra fåglarna kvittra efter spöregn, äta choklad och kolla på tvserier utan dåligt samvete, gå en promenad utan att veta var man ska och av att höra min allra bästaste kompis röst för första gången på fyra månader. Det är små saker som gör livet till vad det är.

9 maoi

Publicerad 2012-05-09 15:07:59 i Allmänt,

heej friendsters
Idag blev jag ledig, dock tråkigaste dagen att vara ledig på eftersom tisdag  är den enda dagen som inte är festdag här i waterloo. Men sovmorgonen imorse var ändå skön och nu har jag crashat lindas apartment som jag alltid brukar göra när jag är ledig. Det är en sådan frihetskänsla att vara själv i en lägenhet, dansa runt utan worries. I och för sig skule jag kunna göra det i huset också men den enda öppna ytan är i vardagsrummet där vätter de stora fönstrena ut mot gatan och grannar. Not a good combo.
Om exakt en månad sitter jag nog och dricker cola med en rejält bakis maja persson som nyss tagit studenten. Tänk att sådana små blir så stora... För ett år sedan var det jag som tog klivet ut till att inte veta vad fan jag ska göra med mitt liv, nu är det hennes tur!
I helgen ska vi förhoppningsvis åka till walibi, en nöjespark tjugo minuter med bil härifrån. Jag vill åka bergochdalbana och få pirr i magen!! Jag vill jag vill jag vill!!
spicar upp inlägget med en random bild from paris. Här skulle emli äta getost sallad. jag kommer inte ihåg vad jag åt. kanske att det var spagetti carbonara. eller pizza.

en helg i maj

Publicerad 2012-05-06 23:56:52 i Allmänt,

ja hej vi ses i det här inlägget!

Jag börjar njuta till fullo av livet här i waterloo trots det uteblivna vårvädret. I helgen har vi varit hela gänget samlade, första gången på en månad! Plus att Linnea var här igen, det kändes som hon aldrig lämnat oss, åh.

Firat Möller med skottlossning, dvs vi åkte till Ghent för att spela laserdome på The zone! Jag skulle inte klara mig länge i krig så jag är glad att jag förmodligen aldrig kommer behöva tjänstgöra som soldat.  Dock var det riktigt härligt med en adrenalinkick och det faktum att mitt lag vann. Mera lasergame to the people!

Två utgångar på en helg sätter sina spår så denna vecka ska gå i hälsans tecken! ja jag kan ju iallafall försöka, och ni ska nu få njuta av några bilder från veckan som gått. Vi ses igen nästa vecka, samma tid, samma domän, samma adress. Godkväll.



istället för snö



en grillplats med många hemligheter..


kryp på en grav


en människa på ett träd. och alice


glad mandis i gent!


Redo för anfall


inte så redo för anfall



london calling

Publicerad 2012-05-06 23:40:28 i Allmänt,
















här åt jag en calippo


walk about





Sorry för dålig uppdatering, tar tag i det såhär på kvällskvisten. Kom hem från london i tisdags, har haft det awesome hos sofia och karro! Tack girls för allt!! En av de roligaste sakerna var som förutspått att åka subway men också att äta subway och åka buss var kul! Andra roliga saker vi gjorde var att dricka vin, dansa, äta sprutgrädde, studera konst och skratta ihjäl oss på en pizzeria.

Den sista bilden gestaltar ett par snygga killar i ett band.

Nu ska jag skriva ett nytt inlägg vi ses i det

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela