Juli juli du var kuli

Publicerad 2014-07-30 10:50:48 i

Köpte en ny (begagnad) kamera!
 
 
Hanna och Ninni har nu flyttat sina saker till oss! Vi blir fyra roomies i september, trångt men mysigt.
 
Josse och evsen glada fast det regnar.
Gick för att bada, Osos stoltheter i bakgrunden - jag gillar det vita huset som har balkonger på "taket" av varje etage som en trappa. Wanna live there much? yeees
 
 
Lite svårt att ta sig upp på bryggan igen
 
 
Bada mitt i centrum, skönt att inte behöva åka på en knökfull buss till de andra badställena
 
 
Dags för förfest för att fira att emilie och linda hälsar på!
Alla brudarna på vår takterass
 
 
 
Turist i Oslo, obligatoriskt att klappa tigern vid jernbane
 
Selfie vid operan
söta tanter och gubbar
 

My house in Budapest

Publicerad 2014-07-16 20:30:00 i

Har blivit kär i ännu en trubadur från England, en ganska blygsam skara: Paolo Nutini, Jake Bugg (harry styles kvalificerar inte in) och nu mer också George Ezra! Sådan sjukt fin och fyllig röst som låter gammal och berest trots att han är ett år yngre än mig. Kan inte sluta lyssna på introt "  My house in Budapest, My hidden treasure chest,Golden grand piano, My beautiful Castillo, For youYou, I'd leave it all".
 
Kanske gillar den låten extra mycket för att jag snart ska till Budapest :pPppPPp
 
Som vanligt när man ska ut i världen är det alltid lite jobbigt när man tänker på hur mycket man ska boka i förväg och hur mycket man ska ta som det kommer. En del av mig vill boka upp allt så jag vet exakt var jag ska och så det inte blir något problem att hinna med det jag ska göra. Den andra delen av mig vill dra ut på första destinationen bokad för att sedan åka spontant till ställen som jag blir tipsad om påvägen. Tricky tricky. Mycket av min tankekraft ägnar sig åt det praktiska, jag glömmer bort att längta!! Tänka på hur jäkla kul vi kommer ha!! Cykla i Amsterdam, klubba i Berlin, dricka öl i Prag (till och med jag måste väl), gå på spa i Budapest, uppleva sound of music tour i Salzburg (geeky yes), åka gondol i Venedig, se på opera under stjärnona på Arena di Verona och bada i gardasjön!! Det är sådant jag vill göra!! Får se hur det blir, oftast blir allt inte som man tänker sig och med fem viljor får man se hur det blir, men som det kända citatet "ha kul för fan" så är det det som jag ska ha, kul ska det va!
 
 
Här under tänkte jag lägga ut bilder från Tjörn men så hade jag inte lagt in dem på datan än.. Så istället sammanfattar jag i några ord: Varmt. Mysigt. Gott. Skönt. Som en veckas semester ska vara.
 
Känner också för att uttrycka mig om hur jag inte är en internet-människa. Jag orkar inte ha twitter. Tråkigt men sant :(
 
Det var det.
 
Klem
 
 
 
 

idag idag idag

Publicerad 2014-07-02 18:23:53 i

....har det hänt mycket för mitt kontokort
 
Först så vandrade det in lite diskret på HM för att bara kika lite. Tio minuter senare vandrade det ut med ett par ballerina, en bikini, neccesär, trosor och väska.
 
700:-
 
Sen skulle den köpa interrail kort men hade glömt passet.
 
0:-
 

Så istället blev det en iphone 5 med tillhörande skal som är "life-proof" med undervattenskamera!! Bra investering med tanke på kommande resor.

8700:-
 
Sedan gick den hem och hämtade passet för att bege sig tillbaka till stationen. Innan det så betalade den hyran.
 
7000:-
 
Också Interrail då.
 
2800:-
 
Så jävla mycket pengar har jag aldrig spenderat på samma dag förut.FÅR RIKTIG ÅNGEST.
 
Har inte kunnat slappna av på hela dagen. En ny mobil behövde jag ju. Men så onödigt att det ska kosta så mycket, kan man ju tycka.... Annat är det med resor, att blivit av med de pengarna blir jag bara lycklig av. Är väl ingen materealist så att säga, och det är väl bra......
 
 
håhå jaja
 
Efter att ha analyserat detta kan jag äntligen slappna av igen

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela