Kvarg pumpakärnor solrosfrön russin och kokos

Publicerad 2015-11-16 17:49:55 i

Min favoritfrukost! Min favoritlunch! Min favoritmiddag! 
 
Rubriken alltså. Kan inte få nog. Just nu äter jag en ny kvarg: pepparkakskvarg!! Och jag blundar och säger mm för varje sked jag tar. Så fantastiskt!! Förhoppningsvis kommer denna kvargen göra så att jag inte äter 100 pepparkakor om dagen från och med första till sista december.. Kan ju vara bra. Tjuvstartade för att josefin var sugen här om dagen, började med att säga: nej jag ska inte ha, till: okej en då, till: får jag ta den sista? 
 
 
16e november... 34 dagar kvar av praktiken. Panik. Jag vill inte att den här låtsasleken ska ta slut. Jag har så kul. Jag vill fortsätta. Vad händer nu, när jag inte längre får gå till fagerstagatan 21, hänga av jackan vid mitt skrivbord längst ner i hörnet vid fönstret och ta morgonkaffe i dom blekrosa kopparna som är så bra att stapla på varandra? Vad händer? "har några trådar ute just nu men återkommer till dig om det blir någon plats över" är det bästa jag har just nu på jobbsökarfronten. Är mest "Tack för ditt mail, vi har inga platser lediga just nu, men sparar ditt mail för framtida behov". Wääh. Framtida behov duger inte, det ska vara, NU NU NU! Har blivit lovad hjälp på traven och hoppas att det ger resultat. För även om jag kan vara bra lämpad för andra vuxna trygga jobb så är det det här som får det att pirra till, och det är det här jag vill göra, iallafall just nu. 
 
När allt är kaos i världen känns det ju konstigt att man sitter och klurar på om man ska skicka in sex flaskor vin eller tio till några dokusåpadeltagare, men vad fan, allt blir meningslöst när det sätts perspektiv till terror tortyr och våld. Då kan jag lika gärna vara den lyckligt lottade människa jag är och känna en sådan stor tacksamhet att just jag fått chansen att jobba med något som gör att jag studsar upp på morgonen. 
 
Annars så har November varit en otroligt kul månad hitills, fått vara med mamma och maja och spenderat mina pengar på kläder, mat och vin. I följd till detta har November-kontot redan länsats men eftersom jag är så smart (upptäckte jag igår) hade jag sparat lite pengar på ett annat konto som kan användas till resterande förnödenheter, dvs ännu mer kvarg, rödvin, convini-cola och alla dessa fuktkrämer som jag MÅSTE ha. Förnödenhets pengarna tog nästan slut när jag gick till apoteket. Min måste ha hudkräm-299, min måste ha ansiktscreme- 89, min måste ha handkräm- 99, min måste ha duscholja-99.  Det är dyrt att leva med känslig hy vill jag säga. 
 
Ack ack. Annat som hänt är att Adam Alsing klagat på att jag ändrade riktningen i matsalskön, så då var det bara att ändra tillbaka. Sedan kanske han tyckte han kanske att han hade hård ton så när han gick hem småpratade han lite och sa hejdå. Det brukar han inte göra. Hehe. 
 
Nu ska jag fortsätta kolla hemnet, drömma mig bort till tremiljonerslägenheterna på söder och grubbla på framtiden. 
 
Längtar tills julen ändå. 
 
puss och kraaaaaaaaaam
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela